ÇEK CUMHURİYETİ’NDEKİ SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME

ÇEK CUMHURİYETİ’NDEKİ SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME

ÇEK Cumhuriyeti’nde bir restorana girerek 8 kişinin ölümüne neden olan 60 yaşındaki saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürüldü.Yaklaşık 18 bin kişinin yaşadığı Uhersky Brod adlı kasabanın belediye Başkanı Patrik...

ÇEK Cumhuriyeti’nde bir restorana girerek 8 kişinin ölümüne neden olan 60 yaşındaki saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürüldü.

25 EL SİLAH SESİ DUYULDU

Yaklaşık 18 bin kişinin yaşadığı Uhersky Brod adlı kasabanın belediye Başkanı Patrik Kuncar, saldırganın 60 yaşlarında olduğu ve silahlı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kendini öldürdüğünü açıkladı. Belediye Başkanı ayrıca, 20 kişinin bulunduğu restoranda çevredekilerin 25 el silah sesi duyduğunu ve saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığının öne sürüldüğünü belirtti.

TERÖR SALDIRISI DEĞİL

Prag’ın 300 kilometre güneydoğusunda bulunan kasabada gerçekleştirilen saldırı ilk olarak terör saldırısı şüphesini akıllara getirdi. 8 kişinin öldüğü silahlı saldırıda Çek Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Milan Chovanec sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada olayın terör saldırısı olmadığını duyurdu.

Kaynak:Haber Kaynağı