ÇATI ADAY İHSANOĞLU AKP VEKİLİNİN OĞLU İLE NE GÖRÜŞTÜ

ÇATI ADAY İHSANOĞLU AKP VEKİLİNİN OĞLU İLE NE GÖRÜŞTÜ

İhsanoğlu'nun AKP'li vekil oğlunun aynı site içinde bulunan evinde gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

CHP ve MHP Liderlerinin ortak basın açıklamsı ile çatı adayı olarak ilan ettikleri Prof. Ekmeleddin İhsanoğlu hala gündemin ilk maddesi halinde. Her hareketi bnasın mensupları tarafından izlenen ve kendiside zaman zaman açıklamalarda bulunan çatı adayı İhsanoğlu'na hergeçen gün destek artıyor.Yaptığı açıklamalar ve davranışları manşetlerden düşmeyen İhsanoğlu yine çok konuşulacak bir görüşme gerçekleştirdi. "Çatı aday" Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Ak Parti MKYK Üyesi, Ìstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu'nun avukat oğlu Murat Aksu ile görüştü. İhsanoğlu'nun AKP'li vekil oğlunun aynı site içinde bulunan evinde gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmenin ardından Aksu soruları yanıtsız bıraktı. Bir zamanlar AKP'nin en ağır toplarından olan Aksu'nun oğlu ile, çatı adayın görüşmelerinden, "eski AKP'liler içerisinde muhalif bir hareket mi gelişiyor" soruları çıkacağı kesinleşmeye başladı.

DUASIZ GÜN BEREKETSİZ GÜNDÜR

Görüşmenin ardından İhsanoğlu, Cuma namazını kılmak için evinden çıktı. İhsanoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı. 
"Cumhurbaşkanı olmak için özel bir dua edecek misiniz?" sorusuna İhsanoğlu, "Cuma namazında herkes dua eder. Mümin insanlar her zaman dua ederler. 5 vakit namazda, özel günlerde dua ederler.Duasız gün berektsiz gün demektir" yanıtını verdi. 
İhsanoğlu, Aksu yaptığı görüşmenin içeriğiyle ilgili soruya yanıt vermedi. İhsanoğlu, oğlunun kullandığı araca binerek Yeniköy'deki Çarşı Merkez Camii'ne geldi.

Kaynak:Haber Kaynağı