CASTRO'NUN OĞLU BODRUMDA KAVGA ÇIKARDI KÜBA KARIŞTI

CASTRO'NUN OĞLU BODRUMDA KAVGA ÇIKARDI KÜBA KARIŞTI

Küçük Castro Valle'nin Bodrum'da lüks bir tatil geçirirken gazetecilere yakalanması komünist partisini kızdırdı.

 

Mehmet ÇİFTÇİ - MADRİD

Küba devriminin efsanevi lideri Fidel Castro'nun küçük oğlu Antonio Castro Soto Del Valle'nin Bodrum'da lüks bir tatil geçirirken gazetecilere yakalanması komünist partisini kızdırdı. 

50 METRELİK ÖZEL YAT İLE BODRUM'A GELDİ

Yunanistan'dan 50 metrelik özel bir yat ile Bodrum'a gelerek kentin en pahalı otellerinden birine yerleşen ve burada kendisi ve ailesi için 5 suit tutan Antonio Castro Küba'da en fazla konuşulan konuların başında geldi.

AMBARGO'NUN KALKMASI EN ÇOK CASTRO AİLESİNE YARADI

ABD'nin geçtiğimiz günlerde Küba'ya uyguladığı ambargonun kaldırılmasının en fazla komünist Fidel Castro ailesine yaradığını savunan muhalif gazeteler Devlet Başkanı Raul Castro'ya "Yeğenine sahip çık" çağrısı yaptılar.

GAZETECİLER İLE KRİZ TV'LERDE YASAKLANDI

fft16_mf5784244.jpeg

Antonio Castro'nun korumalarının bazı gazetecileri tartaklaması ise ülke televizyonlarında yasaklandı ancak ABD'de yaşayan Kübalılar tarafından hem izlendi hem de yorumlar yapıldı. Raul Castro ailesinin ülkeyi yıllarca komünist rejimle kandırdığını savunan muhalefet kapitalist yaşamın en güzel örneğini küçük Fidel'in lüks yaşantısının gösterdiğini iddia ettiler.

DİĞER OĞLU'DA PARİS HİLTON'U DAVET ETMİŞTİ

222554.jpg

Fidel Castro'nun diğer bir oğlu olan Fidel Castro Díaz-Balart'da geçtiğimiz Mart ayında Küba 'da düzenlenen bir festivale Paris Hilton'u özel olarak davet etmiş ve onunla güzel vakit geçirdiğini açıklamıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı