ÇARŞI'DAN FİKRET ORMAN'A KAPAK YANIT

ÇARŞI'DAN FİKRET ORMAN'A KAPAK YANIT

Kartalı vuran kendi tüyünden yapılmış oktur derler. Doğrudur. Sizlere rağmen şampiyonluğa olan inancımızı koruyarak bir kez daha haykırıyoruz.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman BJK TV'de katıldığı bir programda "Bizi halk takımı diye tanıtıyorlar. Yok öyle bir şey! Türkiye’nin en klas takımı, Saray takımı Beşiktaş’tır” demişti. Beşiktaşın en büyük taraftar grubu çArşı'nın resmi sitesinden Orman'a yanıt geldi.

İŞTE KAPAK YANIT

"Şu an bütün camianın kenetlenip şampiyonluk şarkıları söylemesi gerekirken haddini, amacını aşmak ve son derece de etik dışı söylemlerle bir bölen olarak diretmek hatadır.

BİR DAHA DÜŞÜNÜN

Sen saraylı olabilirsin ama biz halkın takımıyız. Fizan’a giden taraftar sarayın değil halkın takımının taraftarıdır.Sen paran kadar konuşursun oysa taraftar hiç susmaz. Bir daha düşünün!


Biz Beşiktaşlılar 113 yıllık şanlı tarihinde “ezik ezik gezenler” olarak değil, söz konusu Beşiktaş olduğunda ezip geçenler olarak bilindik.

Kartalı vuran kendi tüyünden yapılmış oktur derler. Doğrudur. Sizlere rağmen şampiyonluğa olan inancımızı koruyarak bir kez daha haykırıyoruz.

ASLOLAN BEŞİKTAŞ'TIR

* Artık Beşiktaşlılar sokaklarda dik yürüyorlar. Formalarıyla yürüyorlar. öyle Ezilmiş durumda değiliz biz. Biz bugülere zorluklarla geldik. Bizimle birlikte cefa çeken taraftarlar var. 30 maça gelen taraftara bilet alma önceliği var. Sona kalan dona kalır. 30 bin kombine satıldı. 12 bin bilet kaldı. Biz de burada olmak istiyoruz diye kapılar kırılıyor. Namuslu ve düzgün iş yapıyoruz. İyi taraftarlar değerini biliyor.

"Türkiye'nin Saray takımı Beşiktaş'tır"
Size şerefimle söylüyorum, Gökhan Töre’nin gönderilmesiyle ilgili bir karar yoktur. Ancak Töre’nin Ertuğrul Karanlık ile birlikte verdiği pozdan hoşlanmadım. Bunun bir cezası varsa herkes cezasını ödeyecek. Burası Langaspor değil.

carsi-dan-fikret-orman-a-sarayin-takimi-yaniti-124143-1.jpg
 
“Bizi halk takımı diye tanıtıyorlar. Yok öyle bir şey! Türkiye’nin en klas takımı, Saray takımı Beşiktaş’tır”

Kaynak:Haber Kaynağı