Çapulcu Pazarı kuruluyor!!!

Çapulcu Pazarı kuruluyor!!!

Gezi Direnişi sonrasında halk park forumları sürüyor. İstanbul Kadıköy'de Yoğurtçu Parkı forumunda da çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Bugün panel, pazar günü AVM'lere karşı takas etkinliği var.

 Gezi Parkı polis zoruyla halka kapatıldı ama Türkiye'nin dört bir yanında her park Gezi oldu. Günlerdir forumlar sürüyor, halk forumlarda örgütleniyor.

İstanbul Kadıköy Yoğurtçu Parkı da o parklardan biri. Yarın saat 19:00'da parkta forum var. Medya-AKP ilişkisi ve Gezi Protestoları tartışılacak. Foruma Milliyet Gazetesi yazarı Kadri Gürsel, Radikal'den Pınar Öğünç, İsmail Saymaz ve direnişte doğan Çapul Tv'den Ali Ergin Demirhan katılacak.

Yoğurtçu Parkı pazar günü ise takas pazarı kuracak. Park tarafından yayınlanan çağrıda, "Sizleri de paylaşma duygusunun verdiği mutluluğa davet ediyoruz,
Sizi; aldığınız giymediğiniz, hala kullanılabilir olduğunu düşündüğünüz, paylaşmak istediğiniz, atmak istediğiniz belki de, sığdıramadığınız, sevdiğiniz, artık eskisi kadar sevmediğiniz ne varsa takasa davet ediyor ve pazarımızı kuruyoruz. böylece alışveriş çılgınlığımıza dur deme keyfiyle tanışacak, büyük direnişe destek verecek ve paylaşacağız!" denildi.

Takas pazarı 7 Temmuz pazar günü saat 14.00 – 21.00 arası kurulacak.