CANLI YAYINDA SUNUCUYA EVLİLİK TEKLİFİ

CANLI YAYINDA SUNUCUYA EVLİLİK TEKLİFİ

ÇANAKKALE'de, ulusal yayın yapan TON TV adlı televizyon kanalının Genel Müdürü Ogün İnal, 'Yeni Bir Gün' isimli programı sunan mesai arkadaşı Senem Erdem'e, canlı yayında evlilik teklifinde bulundu. Erdem'in 'evet' cevabıyla stüdyoda duygusal...

ÇANAKKALE'de, ulusal yayın yapan TON TV adlı televizyon kanalının Genel Müdürü Ogün İnal, 'Yeni Bir Gün' isimli programı sunan mesai arkadaşı Senem Erdem'e, canlı yayında evlilik teklifinde bulundu. Erdem'in 'evet' cevabıyla stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

Çanakkale'de ulusal yayın yapan TON TV'nin canlı yayınında sürpriz bir evlilik teklifi gerçekleşti. Her sabah saat 10.00- 11.00 arasında günlük yayınlanan yerel ve ulusal gazetelerden haberlerin okunduğu 'Yeni Bir Gün' programını sunan Senem Erdem, bugün TON TV Genel Müdürü Ogün İnal'ın stüdyoya girmesiyle şaşkınlık yaşadı. Sunucu Senem Erdem, "Stüdyom basıldı şuanda" diyerek tebessümle Genel Müdürü Ogün İnal'ı karşıladı. Ünal, "Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, onun için biz de programınıza konuk olmak istedik" dedi. Ardından da izleyicilere hitaben şunları söyledi:

"Sevgili seyirciler tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum öncelikle. Ben de bunun için programa konuk olmak istedim. Aslında böyle programları bölmek çok da adetim değildir. Sevgili seyirciler birkaç dakika vaktinizi alacağım. Şimdiden özür diliyorum. Çünkü Senem hanıma söylemem gereken bir konu var."

'HER ERKEK KADININ KARŞISINDA MUTLAKA DİZ ÇÖKECEKTİR'

Daha sonra Senem Erdem'e dönerek şöyle devam etti:

"Biz biliyorsun seninle çocukluk arkadaşıyız. Aynı mahallede çocukluğumuzu geçirdik, aynı okulda okuduk, aynı sınıflarda öğrenim gördük. 1998- 1999 yıllarında da TON TV'de de beraber çalıştık seninle. Yıllar geçti tekrar TON TV'deyiz ve iş arkadaşıyız. Kısa bir süre önce seninle bir yola çıktık, bu yolun daha da uzun olması için programını böldüm. Onun için buradayım. Her erkek kadının karşısında mutlaka bir gün diz çökecektir. Bugün Dünya Kadınlar Günü. Bu fırsatı kaçırmak istemedim. Dolayısıyla sana şunu sormak istiyorum. Benimle beraber hayatının geri kalan bölümünü geçirir misin, benimle evlenir misin?"

'EVET' DEDİ, TEKTAŞI TAKTI

Ardından Ogün İnal'ın uzattığı tek taş yüzüğü alıp parmağına takan Senem Erdem, evlilik teklifine de "Evet" yanıtını verdi. Evlilik teklifi sırasında programda İrem Derici'nin seslendirdiği 'Kalbimin Tek Sahibine' isimli son günlerin popüler şarkısı fon müziği olarak çalınırken, stüdyoda duygusal anlar yaşandı. Ardından programa kısa bir ara verildikten sonra yayın normal akışıyla devam etti.

Kaynak:Haber Kaynağı