CANLI BOMBA SALDIRISINDA FLAŞ GELİŞME

CANLI BOMBA SALDIRISINDA FLAŞ GELİŞME

İçişleri bakanlığının ayrıntılarını açıklamadığı olayla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'da dün bir açıklama yapmıştı

Sultanahmet'te 1 polisin şehit olduğu 2 polisin yaralandığı canlı bomba saldırısıyla ilgili olarak 6 kişi gözaltına alındı. Emniyet'teki işlemleri tamamlanan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

SALDIRININ HANGİ ÖRGÜTE AİT OLDUĞU HALA SIR

İçişleri bakanlığının ayrıntılarını açıklamadığı olayla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'da dün bir açıklama yapmıştı. Erdoğan Filistin devlet başkanı Abbas ile yaptığı görüşmenin ardından yaptığı basın toplantısında "Bunlar boşuna yapılmıyor. Sultanahmet'e kadar gelip polisimizi şehit edenler, Dolmabahçe'de polis kulübesine saldıranlar, bunlar bir senaryonun parçalarıdır" şeklinde konuşmuştu.

ERDOĞAN KAFALARI KARIŞTIRDI

Erdoğan'ın bu konuşması kafaları karıştırdı. Dolmabahçe sarayında ki polis kulübesine uzun namlulu tüfek bombalar ve tabanca ile saldıran şahıs tek bir mermi sıkamdan yakalanmıştı. O saldırıyı bazı gözlemciler düzmece olarak nitelendirmişlerdi. Sultanahmet saldırısı ise halka gizemini koruyor. Kimliğinin açıklanmasında bile hergün başka iddiaların orataya atıldığı saldırı ilk olarak DHKP-C adlı örgüte maledilmiş, ama ardından saldırganın Dağıstanlı olduğu ortaya çıkmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı