CANİ EVLAT, KARISINI DA ÖLDÜRDÜ MÜ?

CANİ EVLAT, KARISINI DA ÖLDÜRDÜ MÜ?

Babasını ve annesini kesip bahçeye gömen caninin, 9 yıldır kayıp eşi aranıyor.

Bursa'dan gelen polis ekibi, Olay Yeri İnceleme ekibiyle birlikte, anne babasını öldürüp fosseptik çukuruna gömen Kenan Öner'in kaybolan eşi Canan Öner'i bulmak için zanlının Bayrampaşa'daki dairesine girdi.
Kayıp olan emlak zengini Ahmet Refik Öner (82) ve Emine Öner'in (75) Bursa İznik'teki çiftlik evlerinin bahçesinde cesetlerinin bulunmasının ardından, polis bu kez de tutuklanan oğulları Kenan Öner'in (56) eşi Canan Öner'in cesedini aramak için Bayrampaşa'daki dubleks daireye girdi. Dün akşam saatlerinde Kartaltepe Mahallesi, Fatih Caddesi 142 numarada bulunan Kenan Öner'in evine gelen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplere, Bursa'dan gelen özel sivil polis ekibi de eklendi. Savcılıktan beklenen izin saat 20.30 sıralarında polis ekiplerine ulaştı. Bursa'dan gelen ekip ile Olay Yeri İnceleme polisleri daireye girdi. Ekipler, ev içerisinde ve terasta yaklaşık 6 saat inceleme yaptı. Dairede yapılan incelemelerde çok sayıda delil toplandığı belirtilirken, öldürüldüğü tahmin edilen Canan Öner’e ait herhangi bir bulguya rastlanılmadığı belirtildi. Cinayet Büro ve Olay Yeri İnceleme ekipleri saat 02.30'da daireden ayrıldı.

Bursa'da 6 yıl önce kaybolan babası Ahmet Refik Öner ve annesi Emine Öner'i öldürüp evin bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanan Kenan Öner'in 9 yıldır kayıp olan eşi Canan Öner'in Samsun'da yaşayan 75 yaşındaki babası Muzaffer Aydın, "Annesi ve babasını kesen bir adam, kızımı da kesmiştir" dedi.

Bursa'da 6 yıl önce kaybolan Ahmet Refik Öner ile eşi Emine Öner'in katil zanlısı oğulları Kenan Öner'in eşi Canan Öner'in Samsun'da yaşayan ailesi gözyaşları içerisinde gelecek bir haberi bekliyor. 9 yıldır çocuklarından haber alamadıklarını söyleyen baba Muzaffer Aydın, "Kızımla en son 9 yıl önce görüştüm. Bu adam Fransa’da birini kesip doğruyor, öldürdüğü mutemedin parasını da alıp Türkiye’ye geliyor. Bir ara banka sahibiyle takıştı. Cezaevine girdi ve müebbet hapse mahkum oldu. Daha sonra şartlı salıverildi. Tahliyeden sonra da başımıza bu olaylar geldi. Kızım 'ben Samsun’a geleceğim' dedi. Ondan sonra irtibatımız kesildi. Kendisi kızımın Avrupa’ya gittiğini söylüyor ama yalan konuşuyor. Kızımı yüzde yüz öldürmüştür" dedi.

Damatları Kenan Öner’den çok çektiklerini dile getiren baba Muzaffer Aydın, "Çok zeki bir insan, kurnaz. Benim kızımı yüzde yüz öldürdü. Annesini, babasını kesen bir adam kızımı da kesmiştir. Her yere müracaat ettim. Cumhurbaşkanı'na mektup yazdım. Beni valiye havale etti. Ya ölüsü ya dirisi. Ben umudumu kestim. Yaşaması mümkün değil. Yaşasa, Avrupa’da olsa bizi kesin arardı. Oğlu var. Her gün evladını arayan bir anne o. Yapacak bir şey kalmadı. Elim kolum bağlı" diye konuştu.

Eşinin yatalak olduğunu belirten baba Muzaffer Aydın, "Eşim, kızımız kaybolduktan sonra yataklara düştü. 12 sene İstanbul’da kalıp kızımın çocuğunu büyüttü. 'Ben çocuklarımı onun bunun elinde büyüttüm, bari kızımın çocuğuna bakayım' dedi. Şimdi torunum 9 Eylül Üniversitesi'nde işletme okuyor" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı