Can Ataklı CHP'den İstanbul Adayı

Can Ataklı CHP'den İstanbul Adayı

CAN ATAKLI İSTANBUL'DAN ADAY OLDU

Gazeteci Can Ataklı, İstanbul Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday adayı olduğunu açıkladı.
 
 Can Ataklı, Ulusal Kanal'daki programı sırasında yaptığı açıklamada, "CHP, anketlerde benim ismimi de sorduğu taktirde tablo ortaya çıkacaktır. CHP bir kişiye mahkum edilemez, farklı adaylar da var" dedi

CHP BİR KİŞİYE MAHKUM EDİLEMEZ
 
Ataklı, sözlerini şöyle sürdürdü: “CHP üyesi olmayan Mustafa Sarıgül’ün adaylığını tartışan medya, diğer adayları da görmeli. Bugün ilk kez kendimden söz edeceğim ve bu yüzden sizden özür diliyorum. Tüm kesimlerden oy alabileceğimi düşünüyorum. CHP, anketlerde benim ismimi de sorduğu taktirde tablo ortaya çıkacaktır. CHP bir kişiye mahkum edilemez, farklı adaylar da var”

İLK AÇIKLAMA HABER ARTI TÜRK'E

Can Ataklı, Ulusal Kanal'da kendi programında yaptığı adaylık açıklamasının ardından Haber Koordinatörümüz Gülgûn Feyman Budak'a bomba açıklamalarda bulundu. İstanbul Adaylığını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilk kez Mayıs ayında konuştuğunu ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun kendisine CHP'nin İstanbul Adayları için yaptıracağı ankeette yer vereceğini söylediğini anlatan Can Ataklı," Adaylık konumu o tarihten beri çeşitli kereler dile getirmeme rağmen medya nedense bu konuya ilgi göstermek istemedi" şeklinde konuştu.

DİĞER ADAYLAR  VE ANKETLER SORUSU

Haber Koordinatörümüz Gülgûn Feyman Budak'ın, "Diğer adaylar ve anketler konusunda şansınızı nasıl görüyorsunuz?" sorusuna ise Ataklı şu yanıtı verdi. "Ben Mustafa Sarıgül'ün CHP'den aday olabileceğini düşünmüyorum. Düşünsenize CHP'den Gürsel Tekin'de aday. Onların ikisinin birden aday olması ihtimalini düşenemiyorum bile, kıyamet kopar. Sarıgül'ün adaylık ihtimali çok azaldı bana göre" şeklinde konuştu.