Can Ataklı “baba” oldu…

Can Ataklı “baba” oldu…

Sabah 09.36’da ilk kez baba olan Can Ataklı ile saat 13.00 de telefonla konuştuk, yaşadığı heyecan ve mutluluk sesinden net anlaşılıyordu.

Gazeteci Can Ataklı “baba” oldu…

Sabah 09.36’da ilk kez baba olan Can Ataklı ile saat 13.00 de telefonla konuştuk, yaşadığı heyecan ve mutluluk sesinden net anlaşılıyordu.
Duygularını bakın nasıl dile getirdi Can ataklı;  “Çok güzel bir duygu tarifleyemiyorum şuan çok heyecanlıyım. “Doğuma gırdım anneden evvel ben gördüm bebeği, çok saçlı doğdu, lepiska saçlı,  doktorlar bile şaşırdı. Göbek bağı kasılırken görmek çok heyecan vericiydi. “

İleri yaşta ebeveyn olmak nasıl bir duygu diye sorduğumuzda kendine özgü dobra bir cevap verdi Ataklı; “ ileri yaşta baba olanları eleştirirler genelde, ben de eleştiriyordum, hatta o konuda bir yazı bile yazmıştım geçmişte. İleri yaşta baba olmayın çocuk daha ergen olmadan siz çok yaşlanmış olacaksınız, bencillik ediyorsunuz demiştim yazımda ama şimdi öyle düşünmüyorum çok güzel bir duygu.
Ayrıca genç bir hanımla evlendiğinizde onun anne olma hakkını elinden almak büyük haksızlık, büyük ayıp sayılır olurdu. Ya evlenmeyeceksiniz ya da eşinizin çocuk istemesine itiraz etmeyeceksiniz.  Bu benim de ilk çocuğum, ben de babalık duygusunu tadıyorum şimdi. Daha çok yeni henüz tarif edemeyeceğim kadar güzel bir duydu.

Bebeğin adını “Peri” koymuş Ataklı çifti.
“Ben isim işine hiç karışmadım annesine bıraktım seçimi, bu konuda ilk önceliğin annede olması gerektiğini düşünüyorum, 9 ay karnında taşıyan o.” Diyor Can Ataklı.
Biz de Haber Artı Türk ailesi olarak Can Ataklı ve sevgili eşi Seyran Ataklı'ya gönülden kutluyor; evlatlarıyla birlikte uzun, sağlıklı, huzurlu çok mutlu bir yaşam diliyoruz.