Camia ayağa kalktı!

Camia ayağa kalktı!

U20 Milli Takımı sağlık ekibinin müdahalede geciktiği Salih Uçan'ın 3 kritik sınavda oynayamayacak olması Sarı-Lacivertliler'i çileden çıkardı. Teknik direktör Aykut Kocaman bir hayli sinirlendi, olayın takibi için de harekete geçildi.

Son dönemde futboluyla taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazandı, önündeki birçok tecrübeli isme rağmen teknik direktör Aykut Kocaman’dan formayı kaptı. Ancak Fenerbahçe’nin genç yıldızı Salih Uçan’ın önceki günkü sakatlık haberi camiayı üzüntüye boğdu, Sarı-Lacivertli teknik heyeti de harekete geçirdi. U20 Milli Takımı’nın Portekiz ile oynadığı maçta sakatlanan Salih’in sağ bacak alt adale ön tarafında yırtılma ve kanama olduğu tespit edilmişti. 19 yaşındaki futbolcunun ilk müdahalesinde ligdeki Akhisar ile Avrupa’daki Lazio maçlarında oynayamacağı belirtilmişti. Ancak dün yapılan açıklamada genç futbolcunun ligin 28. haftasındaki Orduspor karşılaşmasına da yetişemeyeceği ifade edildi.

'KOCAMAN' SIKINTI!

U20 Milli Takımı sağlık heyetinin müdahalede geciktiği için sakatlığı önlenemeyen Salih’in 3 kritik sınavda forma giyemeyecek olması Kocaman’ı çileden çıkardı. Ay-Yıldızlı ekibin sağlık ekibinden deyatlı bilgi isteyen Sarı-Lacivertliler’in, bu konuda federasyona başvurduğu öğrenildi. Ligde ve Avrupa’da oynatmayı planladığı Salih’in sakatlığının ardından Kocaman, orta alanda kime görev vereceğini düşünmeye başladı. Mehmet Topal ile Emre Belözoğlu’nun da sakatlığının bulunması başarılı hocayı sıkıntıya soktu.