CAMERON DIAZ’I ŞOK EDEN YARIŞMA

CAMERON DIAZ’I ŞOK EDEN YARIŞMA

HOLLYWOOD'un ünlü oyuncusu 42 yaşındaki Cameron Diaz, Almanya ve Avusturya’nın en fazla izlenen şov programı ‘Wetten Dass’a katılırken, iki gençten bi...

HOLLYWOOD'un ünlü oyuncusu 42 yaşındaki Cameron Diaz, Almanya ve Avusturya’nın en fazla izlenen şov programı ‘Wetten Dass’a katılırken, iki gençten birinin otomobilin fren pedalına basarak tempo tutmasına, arkasındaki araçtaki arkadaşının fren lambalarına bakarak hangi şarkının çalındığını doğru bilmesine şaşırdı.

Alman 2’nci Devlet Kanalı ZDF’de ünlü sunucu Markus Lanz’ın hazırlayıp sunduğu, aynı zamanda Avusturya’daki ORF1 kanalında canlı yayınlanan Türkçe ‚‘Bahse Var Mısın? Anlamına gelen,programda birbirinden ilginç iddia sahipleri ve konuklar yer aldı. Programın bir bölümüne katılan Hollywood’un ünlü ismi Cameron Diaz, sade, çiçekli siyah renkli bir elbise ile katıldı.

Programa katılan Nico Fanselow ve Dennis Mierke, 50 CD’deki şarkı arasından rast gele seçilecek 5’inden 4’ünü hiçbir ses veya müziğini duymadan öndeki aracın frenlerine basılarak hangisi olduğunu doğru bileceklerini öne sürdü. Cameron Diaz, bu iddiaya şaşırdı. Stüdyoya getirilen klasik iki otomobilin direksiyonu başına geçen iki gençten biri 50 CD arasından rast gele seçilen 5 CD’den ilki olan kulaklıkla dinlediği Lady Gaga’nın ‘Poker Face’ isimli şarkısının müzik temposuna göre frene basarken arkadaki araçta bulunan arkadaşı fren ışığına bakarak tahmin etmeye çalıştı. Ancak, ilk deneme başarısız oldu. Fanselow ve Mierke iddialarında ısrarcı olurken yine rast gele seçilen CD’lerden Marteria’nın ‘Kids’, Kesha’nın ‘Timber', Weather Gilrs’ün ‘Raining Men’ ve Katy Perry’nin ‘Roar’ şarkılarını fren lambasındaki ışık temposu sayesinde doğru bildi. İddianın gerçekleşmesine şaşıran Cameron Diaz, iki arkadaşı kutladı.

 

CAMERON DIAZ’I ŞOK EDEN YARIŞMA

CAMERON DIAZ’I ŞOK EDEN YARIŞMA

CAMERON DIAZ’I ŞOK EDEN YARIŞMA

CAMERON DIAZ’I ŞOK EDEN YARIŞMA

Kaynak:Haber Kaynağı