ÇALIŞANLARI BAĞLAYIP MARKETİ SOYDU

ÇALIŞANLARI BAĞLAYIP MARKETİ SOYDU

TEKİRDAĞ’da bir marketin kapanış saatinde gelen soyguncu, hesap yapan market çalışanlarını elektro şok cihazı ile etkisiz hale getirip bağladıktan sonra 18 bin lirayı parayı alarak kaçtı.Olay, Süleymanpaşa İlçesi’ndeki Hürriyet mahallesinde...

TEKİRDAĞ’da bir marketin kapanış saatinde gelen soyguncu, hesap yapan market çalışanlarını elektro şok cihazı ile etkisiz hale getirip bağladıktan sonra 18 bin lirayı parayı alarak kaçtı.

dha-d1f5af32de34199aa58b59ddc4f31c56-5-t.jpg

MARKET ÇALIŞANLARINI BAĞLADI

Olay, Süleymanpaşa İlçesi’ndeki Hürriyet mahallesinde akşam saatlerinde meydana geldi. Marketin kapanış saatin de içeri giren ve iddiaya göre başında motosiklet sürücülerinin kullandığı kask bulunan kimliği belirsiz bir kişi, bir süre içerde dolaştıktan sonra, marketin arka tarafına doğru ilerledi. Burada kapanış saati nedeni ile hesap yapan 2 market çalışanını elindeki elektro şok cihazı ile tehdit edip etkisiz hale getiren soyguncu, depoya götürerek ellerini bağladı. Daha sonra kasada bulunan 18 bin lirayı alan soyguncu kaçtı.

dha-d1f5af32de34199aa58b59ddc4f31c56-4-t.jpg

KORKU İÇİNDE OLAYI ANLATTI

Depoda elleri bağlanan market çalışanları Ceren Bayar ve Birkan Eser, soyguncunun gitmesinin ardından kendi imkanları ile bulundukları yerden kurtulup polisi aradı. Gelen polis ekipleri güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayın şokunu üzerinden atamayan Ceren Bayar, yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlattı. Bayar, “Akşam kapanma saatine yakın arkadaşlarla toparlanıyorduk. İçeri kafasında kask olan biri girdi. Bir süre etrafa bakınan bu kişi birden üzerimize gelerek elindeki şok aletini çalıştırıp ‘sizi öldürürüm’ diyerek tehdit etti. Elindekinin silah olduğunu sanıp çok korktuk. Bize içerideki depoya geçmemizi söyledi. Daha sonra diğer arkadaşım ve benim ellerimi ağzımızı koli bandıyla bağladı. Kurtulduktan sonra polisi aradık” dedi.

dha-d1f5af32de34199aa58b59ddc4f31c56-3-t.jpg

18 BİN LİRA PARA ALIP KAÇTI

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri market çalışanlarının ifadesine başvururken, kasadan 18 lira çalındığını tespit etti. Çevre güvenlik kameralarını da inceleyen polis ekipleri şüphelinin kendisini bekleyen bir araçla kaçtığını belirledi. Soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Kaynak:Haber Kaynağı