Çakma Medya Mahallesi

Çakma Medya Mahallesi

Televizyon kanallarında en çok izlenen tartışma programı olan CNN Türk'teki Medya Mahallesi, Ayşenur Arslan'ın yerine Aslı Aydıntaşbaş'ın geçmesiyle yeniden yayınlanmaya başlanıyor.

Artık uyutulmaktan, atlatılmaktan, “bu size uygun değil, şu uygun” öğretmenlik tavsiyelerinden bıkkınlık geldi. Medya kendi isteğinin de dışında, iktidarla dirsek temasında işlerini yürütüyor ve bizden de yapılanların ne denli akla uygun ve adil oluğuna inanmamızı istiyor.
CNN Türk’ün “kült” bir programı haline gelen ve belli nedenlerle yayından kaldırılan “Medya Mahallesi”, başka bir formatta ve büyük bir olasılıkla “körler sağırlar birbirini ağırlar” anlayışıyla yeniden beyaz camda.

Bu kez Ayşenur Arslan yok, kolayca tahmin edilebileceği gibi. Ayşenur Arslan aykırıydı ve zor durumda kalan Akif Beki’yi, ona paralel olarak da iktidarı rahatsız ediyordu.

Boynu vurulmalıydı, vurdular.

Baktılar ki, böyle bir program tutuyor, eh, Ayşenur Arslan ile de bu iş olmuyor. Padişahlık böyle bir programın boyutlarını ve çerçevesini belirlemek zorunda, benzer bir program hazırlığına giriştiler.

Nitekim, Akif Beki değişmez “esas oğlan” karakteriyle yine programda olacak. Karşısında da Aslı Aydıntaşbaş bulunacak.
Daha önce Ayşenur Arslan’ın insiyatifinde ve kontrolünde giden programda bu kez daha deneyimli olduğu gerekçesiyle herhalde Akif Beki insiyatifi ele alacak.

Radikal.com.tr, Aslı Aydıntaşbaş ve Akif Beki’nin programda gündemdeki konuları değerlendireceğini yazdı. Program, eskiden olduğu gibi hafta içi her gün 11.00-12.00 arası yayımlanacak.

Yerseniz, çakma Medya Mahallesi yakında tüm haşmetiyle karşınızda olacak.
Yemezseniz, televizyonunuzu kapatırsınız, olur biter.