ÇAKIR’IN HAKEMLİK HAYATI BİTTİ Mİ?

ÇAKIR’IN HAKEMLİK HAYATI BİTTİ Mİ?

İşte rahatsızlığı hakkında ayrıntılar…

Spor Toto Süper Lig'de bugün oynanan Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve operasyon geçiren FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın, karşılaşmanın 30. dakikasında yardımcısı Tarık Ongun'a "Nefes alamıyorum' dediği ortaya çıktı.

Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçının ilk yarısının sonunda rahatsızlanan ve karşılaşmanın ikinci yarısına çıkamayan Cüneyt Çakır, akciğerinde hava birikimi olduğu tespitiyle hastanede operasyon geçirdi. 20 dakikalık bir operasyon sonrası akciğerindeki havanın alındığı belirtilen Çakır'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve yakında taburcu edileceği öğrenildi. Bu arada Cüneyt Çakır'ın hakemlik hayatının biteceği yönündeki iddiaların ise gerçeği yansıtmadığı ifade edilirken, Çakır'da akciğer sönmesi olmadığı belirtildi.

YARDIMCI HAKEM TARIK ONGUN: "KEYFİ YERİNDE VE GÜLÜYORDU"

Hastanede Çakır'a yapılan operasyon sonrasında yardımcı hakem Tarık Ongun, 'Tüple havayı çıkardılar. Şimdi doktor, odasında kontrol etti. Keyfi yerinde ve gülüyordu" dedi.

ÇAKIR'IN, MAÇIN 30. DAKİKASINDA 'NEFES ALAMIYORUM' DEDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Bu arada karşılaşmanın 30. dakikasında, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ve yardımcısı Tarık Ongun arasında telsiz mikrofon aracılığıyla yapılan görüşmede şu diyaloğun yaşandığı ortaya çıktı:

Cüneyt Çakır: Nefes alamıyorum.

Tarık Ongun: Hocam ne oldu, gel konuşalım.

Cüneyt Çakır: Kendimi çok iyi hissetmiyorum.

Tarık Ongun: Abi iyi misin? Gel konuşalım, ara ver.

Cüneyt Çakır: İdare ederim, iyiyim.

Tarık Ongun: Zorlama istersen.

Cüneyt Çakır: İyiyim.

Kaynak:Haber Kaynağı