ÇAĞATAY ULUSOY EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

ÇAĞATAY ULUSOY EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Son olarak Medcezir dizisinde karşımıza çıkan Çağatay Ulusoy, yeni projeleriyle ekrana dönmeye hazırlanıyor

Adını Feriha Koydum ve son olarak Medcezir dizilerinde rol alan ve oyunculuğuyla büyük dikkat çeken Çağatay Ulusoy yeni projesi için anlaşma sağladı. Yakışıklı oyuncu Medcezir'in yapımcısı Ay Yapım ile anlaşma imzaladı. Yapımın kanalı ise belli değil. Çağatay Ulusoy'un dizisi için hazırlıklara başlandı, dizinin senaryo hazırlıkları sürüyor.


Diğer yandan Çağatay Ulusoy'un Leyla Lidya Tuğutlu'yla başrolde oynadığı Delibal filmi de vizyon için gün sayıyor. 13 Kasım'da seyirciyle buluşacak olan Delibal'ın kadrosunda; Nazan Kesal, Mustafa Avkıran, Hüseyin Avni Danyal, Laçin Ceylan, Defne Kayalar, Toprak Sağlam, Barış Aytaç, Güneş Zavrak ve Bahtiyar Engin yer alıyor.Senaryosunu Yıldırım Türker'in, yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği Delibal; Barış (Çağatay Ulusoy) ve Füsun'un (Leyla Lydia Tuğutlu) alışılagelmişin dışında bir hikayeye sahip olan masalsı aşkını anlatacak. “Delibal” Kasım ayında vizyona girecek.


Delibal çağatay ulusoy (5)Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı film, aynı üniversitede öğrenci olan Barış ve Füsun'un tutkulu aşk hikayesini beyazperdeye taşıyacak. Filmde Barış karakterine hayat veren Ulusoy, rolü için 7,5 kilo verdi ve saçlarını uzattı. 

 

Kaynak:Türkiye