Büyüyen Ekonomiye Borç Yüzünden Bir Facia Daha 3 ölü

Büyüyen Ekonomiye Borç Yüzünden Bir Facia Daha 3 ölü

Şahin'in son iki aydır apartman aidatını bile ödeyemediği de ileri sürülürken olayı duyarak eve gelen yakınları acı haberle sinir krizi geçirdi.

Borç cinneti!
ADANA'da 70 yaşındaki Hasan Şahin, eşi 65 yaşındaki Selvinaz ile zihinsel engelli kızı 31 yaşındaki Ayşe Şahin'i et tahtasıyla başlarına vurarak öldürdükten sonra kendini oturduğu apartmandan atarak yaşamına son verdi. 

Fatih KARAÇALI- Ahmet ÖZMEN /ADANA 30.01.2013 10:00
 
 Olay saat 09.30 sıralarında Reşatbey Mahallesi Adalet Caddesi Yıldız Sitesi 10'uncu katında meydana geldi. Sitenin 10'uncu katından oturan çiftçi Hasan Şahin, evinin balkonundan kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen Şahin olay yerinde hayatını kaybetti. 
 
Polis ve sağlık ekipleri, ihbar üzerine olay yerine gelerek inceleme başlattı. Bu sırada Şahin ailesinin ev işlerine yardım ettiği için yedek anahtarları bulunan apartman görevlisi polisle birlikte eve girince Şahin'in eşi Selvinaz ile kızı Ayşe'nin yataklarında cesetlerini buldu. Yapılan incelemede Hasan Şahin'in, eşi ve zihinsel engelli kızının başlarına et tahtasıyla vura vura öldürdüğü ardından da kendini balkondan attığı anlaşıldı.
 
İFLAS ETMİŞ
 
Hasan Şahin'in Adana'nın İmamoğlu İlçesi'nde çiftçilik yaptığı, nar bahçesi ve nar işleme tesisinin bulunduğu ancak iflas ettiği, bu yüzden psikolojik sorunlar yaşadığı ileri sürüldü. Şahin'in son iki aydır apartman aidatını bile ödeyemediği de ileri sürülürken olayı duyarak eve gelen yakınları acı haberle sinir krizi geçirdi.
 
'ÖZÜR DİLERİM' DİYE NOT BIRAKTI
 
Eşi ve kızını öldürdükten sonra intihar eden Hasan Şahin'in mutfak masasına bıraktığı not bulundu. Hasan Şahin'in bıraktığı notta, "Çok direndim, ama çıkar yol bulamadım. Eşimin ve kızımın rahatsızlığı beni çok sıkıntıya soktu. Bu işi onları bırakacak kimse olmadığı için yapmak zorunda kaldım. Önce karımın, sonra da kızımın kafasına et tahtasıyla vurarak bu suçu işledim. Kendimi öldürmek için de balkondan atlamaktan başka yol bulamadım. Özür diliyorum" diye yazdığı öğrenildi.
 
CİNAYETTEN SONRA KAHVALTI YAPMIŞ
 
Notta eşi ve kızını saat 04.30'da öldürdüğünü de yazan Hasan Şahin'in intihar edinceye kadar geçen yaklaşık 4.5 saatlik süreçte mutfakta oturduğu ve son kahvaltısını yaptığı anlaşıldı. Masada kan izleri de saptanırken Hasan Şahin'in bir gün önce kızının bakıcılığını yapan kadına da bugün işe gelmemesi için izin verdiği öğrenildi. 4 gündür işyerine de gitmediği bildirilen Hasan Şahin'in gece iş ortağını telefonla arayıp, "Sabah beni bekleme" dediği de anlaşıldı.
 
BORCU 2.5 MİLYON
 
Hasan Şahin'in nar bahçesi, nar suyu tesisleri bulunduğunu ancak işlerinin umduğu gibi gitmemesi sonucu yaklaşık 2.5 milyon lira borca girdiğini ileri sürdü. Borçlarını ödemek için nar bahçesini satılığa çıkartan Şahin'in evine alacaklıları tarafından irca gönderildiği de ileri sürüldü.