BÜYÜKÇEKMECE'DE KAR MASKELİ İNFAZ; 2 AVUKAT GÖZALTINDA

BÜYÜKÇEKMECE'DE KAR MASKELİ İNFAZ; 2 AVUKAT GÖZALTINDA

Gözaltına alınan kişilerden M.Ö. ile M.Ö.’nün avukatlık yaptıkları diğer şüpheli A.Ö.’nün ise Psikolog olduğu tespit edildi.

BÜYÜKÇEKMECE’de dün akşam saatlerinde İmam Önkol adlı kişi kar maskeli şüpheliler tarafından çapraz ateşe tutularak öldürüldü.

2 AVUKAT BİR PSİKOLOG GÖZALTINDA

Olaydan sonra harekete geçen öldürülen kişinin akrabaları olduğu belirtilen iki avukat ile bir psikologu gözaltına aldı. Şüphelerin suçlamaları kabul etmedi. Düzenlenen operasyonda olayda kullanıldığı tahmin edilen iki tabanca ve 4 kar maskesi ele geçirildi.

2 TABANCA VE KAR MASKALAERİ BULUNDU

Büyükçekmece, Atatürk mahallesinde dün saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda İmam Önkol adlı kişi silahlı ve kar maskeli kişiler tarafından öldürüldü. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada İmam Önkol’un akrabaları olduğu tespit edilen 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerden M.Ö. ile M.Ö.’nün avukatlık yaptıkları diğer şüpheli A.Ö.’nün ise Psikolog olduğu tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan şüphelilerle birlikte olayda kullanıldığı tahmin edilen 2 tabanca ve 4 kar maskesi bulundu. Cinayet Büro Amirliği'nde sorguya alınan şüphelilerin cinayetle bir ilgilerinin olmadığını söylediği öne sürüldü. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü gözaltına sayısının artabileceğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı