BURSASPOR, HEMŞEHRİSİNİ FENA SALLADI: 4-2

BURSASPOR, HEMŞEHRİSİNİ FENA SALLADI: 4-2

Yeşil Beyazlılar her iki yarıda farklı kadrolarla mücadele verdiği maçı 4-2 kazandı.

Spor Toto Süper Ligin üçüncü haftasında İstanbul’da Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu mücadelenin provasını, Pilot Takım Yeşil Bursa AŞ ile yaptı.

4 ATTI 2 YEDİ

Yeşil Beyazlılar her iki yarıda farklı kadrolarla mücadele verdiği maçı 4-2 kazandı.

45 dakika oynanan ilk yarıda Bursaspor’un gollerini 3 ve 34’de Stoch atarken, Yeşil Bursa’nın tek golünü ise 34. Dakikada penaltıdan Barış Sinan attı. Bu arada yeşil beyazlıların Herta Berlin’den kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Japon oyuncu Hajime Hosogai ikinci 45 dakikada yeşil beyazlı formayı giydi. İkinci yarıda Bursaspor’un golünü 79’da Aziz Eraltay atarken, Pilot takım buna 82’de Enes Ata ile cevap verdi. Maçın kapanış golünü ise 86’da Furkay Soyalp yaptı: 4-2.

İŞTE KADROLAR

BURSASPOR 1: Mert- Advincula, Sivok, Serdar Aziz, Emre Taydemir, Bekir Yılmaz, Şamil, Dzsudzsak, Josue, Stoch, Serdan Yıldırım.

BURSASPOR 2: Harun- Erdem, Ertuğrul, Dany, Aziz Eraltay, Traore, Hosogai, Cuenca, Jorquera, Furkan Soyalp, Mert Örnek.

YEŞİL BURSA AŞ: Muhammet-Kenan (Dk.60 Kadir), Bilal, Mehmet , Batıcan (Dk.60 Oğulcan), Semih (Dk.60 Anıl), Çağrı (Dk.60Mertcan), Emirhan, Barış Sinan, Mustafa Ün (Dk.60 Emre Can), Tugay (Dk.60 Enes)

GOLLER: Dk.3, 35 Stoch, Dk.79 Aziz Eraltay, Dk.86 Furkan Soyalp (Bursaspor) Dk.34 Barış Sinan (p), Dk.82 Enes Ata (Yeşil Bursa AŞ),

Kaynak:Haber Kaynağı