Bursaspor Başkanı, Golümüzü Saymadılar

Bursaspor Başkanı, Golümüzü Saymadılar

BURSASPOR BAŞKANI YAZICI: "SAYILMAYAN GOL, GOLDÜ"

BURSASPOR BAŞKANI YAZICI: "SAYILMAYAN GOL, GOLDÜ"
 
Serhat TEZCAN/ BURSA

BURSASPOR Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Galatasaray karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, çok çekişmeli bir maç olduğunu belirterek, "Sayılmayan gol goldü" dedi. 
 
Başkan İbrahim Yazıcı, Galatasaray ile oynanan karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Çok çekişmeli bir maç olduğunu ifade eden Yazıcı, "Üstün taraf da bizdik, ama olmadı. Futbolda her şey var. Herkesin takıldığı bir nokta var. Serdar Aziz'in attığı ve sayılmayan gol, goldü. Spor kamuoyu bununla ilgili yorumu yapacaktır" diye konuştu. 
 
BEKLENEN CEVABI VERDİ 
 
"Bugün krizde gibi gösterilen Bursaspor, sanırım sahada beklenen cevabı verdi" diyen Yazıcı, "Tribünler tam destek verdi. Bende ondan çok memnunum. Zaten olması gereken bu. Böyle devam etmeleri lazım" dedi. 
 
B PLANI YOKTU 
 
Teknik direktör arayışlarını değerlendiren Yazıcı, "Bizim bir B planımız olmadı. Bazı muhalif gruplar devamlı sabote etmek istiyorlar. Keşke olmasaydı ama B planı olmayınca Bursaspor gibi bir kulübe bir günde teknik direktör getiremezdik. Bursasporumuza layık olan bir teknik direktör getireceğiz" diye konuştu.