BURSA'DA YANGIN FACİASI

BURSA'DA YANGIN FACİASI

Çıkan yangında çaresiz çocuk yaşamını yitirirken alevleri söndürmeye çalışan babası Yusuf, annesi Emine ve kuzeni Muhsine Ertuğrul yaralandı

BURSA'da, bedensel engelli olan 13 yaşındaki Muhammet Yunus Suna'nın, gece üşümemesi için odasına bırakılan elektrikli sobanın devrilmesi sonucu yangın çıktı.

DEVRİLEN SOBA PERDEYİ YAKTI

Çıkan yangında çaresiz çocuk yaşamını yitirirken alevleri söndürmeye çalışan babası Yusuf, annesi Emine ve kuzeni Muhsine Ertuğrul yaralandı. Bursa'da bacanak olan ve matbaa işleri yapan Yusuf Suna ve Adem Ertuğrul, Merkez Nilüfer İlçesi Beşevler Mahallesi Konak Mahallesi Beşir Sokak'ta aileleriyle birlikte müstakil bir evde kalıyorlardı. 

ÇEKİRGE DEVLET HASTANESİNE KALDIRILDILAR

Yusuf Suna dün gece, bedensel engelli olan oğlu Muhammet Yunus'un üşümemesi için yalnız kaldığı odaya elektrikli soba koydu. Sabaha karşı devrilen sobanın perdeyi yakması sonucu evde yangın çıktı. Alevleri görünce kendilerini çocuklarının odasına atan Yusuf Suna ve eşi Emine Suna elleri ve bacakları yanmasına rağmen çocuklarını yaralı olarak alıp haber verilmesi sonucu gelen ambulans ile birlikte Çekirge Devlet Hastanesi'ne getirdiler. Yusuf ve Emine Suna ile Muhsine Ertuğrul isimli kız çocuğunun hafif yaralandığı olayda durumu ağır olan Muhammet Yunus Suna kurtarılamayıp yaşamını yitirdi. Oğlunun ölüm haberini alınca, "Yavrum seni kurtaramadığım için özür diliyorum" diyerek gözyaşı döken Yusuf Suna'yı yakınları güçlükle sakinleştirdi.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. 

Kaynak:Haber Kaynağı