Bursa'da okul müdür yardımcısından skandal paylaşım

Bursa'da okul müdür yardımcısından skandal paylaşım

Bursa Osmangazi Süleyman Çelebi Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı'nın sosyal medya üzerinden CHP'nin Adalet Yürüyüşü ile ilgili yaptığı paylaşım sosyal medyada büyük tepki çekti.

Müdür Yardımcısı Necmettin Köksal Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, 2008 yılında İsrail, ABD gibi ülkeleri protesto etmek için İtalya'dan yola çıkıp, eylemi için otostopla ülke ülke gezen ancak Türkiye'de tecavüz edilerek öldürülen Pippa Bacca üzerinden Adalet Yürüyüşü'ne atıfta bulunarak, ülkemizde yürüyüş yapanlara tecavüz edildiğine dair bir vurgu yaptı.

Köksal'ın "Bir zamanlar İtalya'dan yürüyerek Türkiye'ye gelen bir kadın vardı, başına kötü şeyler gelmişti. Nerden geldi ki aklıma durup dururken" diyerek yaptığı paylaşımın altında kendisine olayın tecavüz olduğu hatırlatılıyor. Bunun üzerine İslamiyet'e göre tecavüzün cezasının idam olduğunu savunan Köksal bu sefer de idam savunuculuğuna geçiyor.

Köksal'ın yaptığı paylaşım şu şekilde:

 

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal da sosyal medyada öğretmenin paylaşımına tepki gösterenler arasındaydı.

 

Sosyal medyada gelen tepkilerin ardından yaptığı paylaşımını kaldıran müdür yardımcısı, bu kez de kendisini eleştirenlerin beyinlerinin tecavüze uğradığını öne sürdü.

 

OY KULLANMAK İÇİN TIKLAYINIZ

670-001.jpg

 

 

 

İlgili Haberler