BURSA'DA KISKANÇLIK CİNNETİ;SURİYELİ EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

BURSA'DA KISKANÇLIK CİNNETİ;SURİYELİ EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Suriyeli eşini 2 yaşındaki oğlunun gözleri önünde bıçaklayarak öldürdü

Bursa'da bakkal 62 yaşındaki Köksal Temel, 6 aydır birlikte yaşadığı Suriyeli 32 yaşındaki Diya Hudra’yı 2 yaşındaki oğlunun gözleri önünde 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

CESEDİN BAŞINDA 19 SİGARA

Nikahsız eşini öldürdükten sonra cesedinin başında 19 sigara içen Köksal Temel, polis tarafından gözaltına alındı. Olay, dün merkez Osmangazi İlçesi Mahmudiye Sokak’ta meydana geldi. 5 katlı binanın altındaki bakkalı işleten ve üst katındaki evde oturan Köksal Temel, 5 yıl önce eşinden ayrıldı.

KISKANÇLIK CİNNETİ

4 çocuk babası Temel, 6 ay önce iç savaştan kaçarak Bursa’ya gelen bir çocuk annesi Diya Hudra ile dini nikahla birlikte yaşamaya başladı. Suriye’deki savaşta eşini kaybeden Diya Hudra ve Köksal Temel arasında bir süre önce kıskançlık yüzünden şiddetli tartışmalar yaşanmaya başlandı. 

YOLDA TARTIŞMIŞLAR

Köksal Temel, dün arkadaşı Yüksel Üstün’ün otomobiliyle hasta olan 2 yaşındaki Yusuf’un iğnesini yaptırmak amacıyla Diya Hudra ile birlikte Dörtçelik Çocuk Hastanesi’ne gitti. Üstün’ün verdiği ifadeye göre çift arasındaki tartışma, hastaneye gidip gelirken de devam etti. 

YARIM SAAT SONRA DÖNDÜ

Hastaneden döndükten sonra bakkal dükkanına Yüksel Üstün’ün bakmasını isteyen Köksal Temel, eve çıkacağını söyleyerek ayrıldı. Yarım saat sonra işyerine dönen Köksal Temel, bir süre sonra arkadaşına evin anahtarını vererek, "Çocuk ağlıyordu. Eve bir bakıp gelir misin?" dedi. 

ANNESİNE SARILIP AĞLAMIŞ

Yukarıya çıkıp kapıyı açan Yüksel Üstün, evin girişinde Diya Hudra’yı kanlar içinde buldu. Annesine sarıldığı için kanlar içinde olan 2 yaşındaki Y.'yi alarak inen Yüksel Üstün, polise ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.
Ekiplerin yaptığı inceleme sonucu Suriyeli kadının boğazından ve koltuk altı bölgesinden 20 bıçak darbesiyle yaralandığı ve yaşamını yitirdiği belirlendi. Cesedin yanında da 19 sigara izmariti bulundu. Sürekli ağlayan 2 yaşındaki Y. ise komşuları tarafından alınarak, duş yaptırılıp, giysileri değiştirildikten sonra uyutuldu.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, arkadaşını evine gönderdikten sonra dükkandan ayrılan Köksal Temel’i bulmak için bölgede geniş çaplı arama başlattı. 

OKUL BAHÇE DUVARI ÖNÜNE ÇÖMELMİŞ AĞLARKEN BULDULAR

Evden bir kilometre uzaklıkta Fatih Mahallesi’ndeki bir okulun bahçe duvarı önünde çömelmiş vaziyette ağlayan Köksal Temel, belinde taşıdığı suç aleti ekmek bıçağıyla gözaltına alındı. Kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşini öldürdüğü itiraf eden Köksal Temel, sağlık muayenesine götürülürken de "Bir anlık sinirime kurban oldum. Pişmanım" dedi. 
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı