Bursa'da aile baskısı can aldı;16 yaşında can verdi

Bursa'da aile baskısı can aldı;16 yaşında can verdi

Olay Bursa merkez Yıldırım ilçesinde saat 02.00 sıralarında meydana geldi.

Olay Bursa merkez Yıldırım ilçesinde saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Kübra Dikmeli, anne ve babasını kaybedince iki ağabeyi ile yaşamaya başladı.

Ağabeyleri genç kızın 3 yıllık sevgilisi 16 yaşındaki Engincan B. görüşmesine karşı çıkarak iddiaya göre, onu bir süreden bu yana odaya kilitledi. Genç kız evden kaçmayı planlayarak sevgilisi Engincan B.'ye haber verdi. Engincan B., iki arkadaşı ile birlikte kız arkadaşının evinin önüne geldi. Evdeki iki çarşafı uç uca bağlayan kız, kıyafet ve diğer eşyalarını içine yerleştirdiği çantayı attı. Andından bağladığı iki çarşafa tutunarak 3'üncü kattaki odasının penceresinden inmeye çalıştı. Ancak, Kübra Dikmeli çarşaflara tutunamayınca düşerek ağır yaralandı. Sevdiği kızın düşerek ağır yaralanması üzerine sevgilisi onu ağır yaralı halde cadde üzerine taşıyarak yardım istedi. Ancak ekipler geldiğinde genç kız ölmüştü.

Gözaltına alınan Engincan B.'nin üzerinde yapılan aramada metamfetamin ve bu uyuşturucuyu içmek için kullanılan bir aparat bulundu.

İlgili Haberler