BURSA PATLAMASINDA CANLI BOMBA ÖLDÜ 10 YARALI VAR

BURSA PATLAMASINDA CANLI BOMBA ÖLDÜ 10 YARALI VAR

Bursa'daki patlamanın 25 yaşlarında bir kadın canlı bomba nedeniyle yaşandığı, patlamada ölen kişinin de bu kadın terörist olduğu bildiriliyor. Patlama nedeniyle 10 kişi yaralandığı öğrenildi.

BURSA kent merkezinde Ulucami yakınında saat 17.25'te büyük bir patlama oldu.Polis, Ulucami'nin batı cephesinde bir kadının yerde kanlar içinde cansız yattığını görerek, canlı bomba olma ihtimali üzerinde duruyor. Bursa'daki patlamada 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı bildirildi.

CAMİ BAHÇESİNDE

Bursa'nın en merkezi yeri tarihi Ulucami ve Heykel arasında kulakları sağır eden patlamayla birlikte ortalık savaş alanına döndü. Ulucami bahçesi batı kapısındaki patlamanın olduğu yerde bulunan çok sayıda kişi bir anda kendilerini can pazarında buldu. Çevredekiler panik içinde kaçışırken, aralarında durumu ağır olanların da bulunduğu yaralılar gelen ambulanslar ve araçlarla yakındaki hastanelere taşındı.

Edinilen bilgiye göre, saat 17.25 sıralarında şehir merkezinde büyük bir patlama sesi duyuldu. Ulucami bahçesi batı kapısında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. Patlamanın kesin sebebi henüz bilinmiyor. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.

GÖRGÜ TANIKLARI: BEYAZ DUMAN YÜKSELDİ

Görgü tanıkları Bursa Ulu Camii yakınında yaşanan patlamanın ardından beyaz dumanların gökyüzüne yükseldiğini söyledi.

KADIN CANSIZ YATIYOR

canli-bomba.jpg

Polis, Ulucami'nin batı cephesinde bir kadının yerde kanlar içinde cansız yattığını görerek, canlı bomba olma ihtimali üzerinde duruyor. Bursa'daki patlamada 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, Atatürk Caddesi'ne araç girişine izin verilmiyor.

YETKİLİLER AÇIKLAMA YAPMIYOR

chdocycwmaesguw.jpg

Güvenlik güçleri, bölgeyi güvenlik çemberine alırken, olayın terör saldırısı mı, doğalgaz patlaması mı olduğu araştırılıyor. Bu gün Amerikan Büyükelçiliklerinden vatandaşlarına turistik bölgeler uyarıları yapılmıştı

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Kaynak:Haber Kaynağı