BURSA ANKARA YOLU ULAŞIMA KAPANDI

BURSA ANKARA YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Milyarlarca lira harcanarak yapılan yollar birer birer dökülüyor. Bursa Ankara yolunu heyelan kapattı.

BURSA’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle Bursa-Ankara karayolu 2 saat trafiğe kapandı. Yolda uzun araç kuyruğu oluşurken, heyelan sırasında Ankara’dan yönünden gelen bir kamyon sürücüsü karayoluna düşen toprak ve kaya parçalarından son anda kurtuldu.

MİLYARLAR BOŞA  HARCANDI

Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl Mezitler bölgesinde, Ankara’dan Bursa’ya geliş istikametinde yolun sağındaki istinat duvarı toprak kayması nedeniyle karayoluna göçtü. İstinat duvarının kopan parçaları ile tonlarca kaya parçaları karayolunu kapattı. Bu sırada yoldan geçen 16 Y 8725 plakalı kamyon sürücüsü Tuncay Bedir, kaya parçalarından son anda kurtuldu. Heyelan nedeniyle

Ankara’dan Bursa istikametindeki yol, yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapandı. Yolun kapanmasıyla birlikte uzun araç kuyrukları oluştu. Bölge Trafik ekipleri heyelan bölgesinde güvenlik önlemi alırken, karayolları ekiplerinin müdahalesi ile yolun tek şeridindeki toprak ve kaya parçaları kenara alınarak yol tek şeritli olarak ulaşıma açıldı. Kaya parçaları ve toprak, ekiplerin çalışmaları sonucu kaldırılınca yol ulaşıma açıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı