Burhan Kuzu’dan eleştirilere ağır hakaret!

Burhan Kuzu’dan eleştirilere ağır hakaret!

.

 TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, AKP’nin HSYK düzenlemesini savunduğu tweetlerine gelen tepkilere sinirlendi.

 

Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Kuzu, “Yazdığım tweetlere ve görüşlere mantıklı cevap vermekten aciz kalan kimi kazmalar, alay ve küfür yolunu seçiyorlar. Misliyle iade ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Screen Shot 2014-01-13 at 3.36.07 PM

 

 

Burhan Kuzu’nun Adalet Komisyonu hakkında tweetleri şöyle; 

fft81_mf1890623Ömer F.Ağaoğlu HSYK’nın görüşüldüğü toplantıya zorla girdi.Üstelik hakimlerin kurması yasak olan”Yargıçlar Sendikası”Başkanı sıfatıyla

 

Ben Komisyon toplantılarına şu ya da bu şahıs çağırılsın ya da çağırılmasın demiyorum.Davet edilmeyeler giremez diyorum. İçtüzük bunu diyor.

 

Kuvvetler Ayrımı olan demokratik sistemlerde”davul kimdeyse tokmak da onlardır”Bizde,davul siyasetçinin sırtında tokmak kimde?Arada bul!!!

 

Sevgili dostlar ve aklı selim’ler size sesleniyorum:Demokrasilerde bir şekilde halka hesap vermeyenlere yetki verilmez.Türkiye hariç!!!!!!!!

 

HSYK bir mahkeme değil üst kuruldur.Bu nedenle oluşumu hiç bir ülkede sadece hakim sınıfından oluşmaz.Sosyolok,psikolok ve bürokrat vs.de o

 

Birileri kendi ideolojisi doğrultusunda elindeki yetkileri mevcut iktidar aleyhine kullanacak;hesabı vatandaş bana soracak!Öyle mi?Ne güzel!












vagus