Burhan Kuzu'dan Çalma İtirafı

Burhan Kuzu'dan Çalma İtirafı

.

YOK BÖYLE BİR İTİRAF

 Attığı twitler, yaptığı açıklamalar ve gaflar yüzünden gündemden düşmeyen AKP''li TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, yine çok konuşulacak bir  cümle kaçırdı ağzından CNNTürk'te yayınlanan bir programda Enver Aysever'in sorularını yanıtladı. Yolsuzluk operasyonu ile ilgili yine "evlere şenlik" örnekler veren Kuzu, "Sol iktidara az geldiği için az yolsuzluk yapıyor" deyiverdi. Programı izleyen Twitter kullanıcıları, olayı sosyal medyaya anında taşıdılar ve kıyamet koptu.

Aykırı Sorular programına katılan Burhan Kuzu "Sabah kalktık İçişleri Bakanı'nın oğlu, Adalet Bakanı'nın oğlu, Başbakan'ın oğlu içeriye alınmış mesela. Gelişmiş ülkelerde olsa helal olsun derdik. Ama bu Türkiye'de ileri demokrasinin belirtisi değil ben seni de alırım demektir" diye başladığı örnekleri öyle bir noktaya getirdi ki film koptu.

İTİRAF GİBİ AÇIKLAMA

Enver Aysever'in "Neden solcular genelde siyasi suçlardan içeri giriyor da sağcılar hırsızlıktan giriyor?" sorusuna Kuzu itiraf gibi şu yanıtı verdi "Sol iktidara az geldiği için az yolsuzluk yapıyor"  
diyerek yine çok konuşulacak bir itirafı kaçırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı