BURÇLARIN NEFRET ETTİREN YANLARI

BURÇLARIN NEFRET ETTİREN YANLARI

Burçlar hakkında klişe yorumlardan sıkıldıysanız, sizleri astrolojinin karanlık tarafına davet ediyoruz!

Çoğunlukla iyi yönlerinin bahsedildiği burç yorumlarına bu sefer başka bir gözle bakmaya ne dersiniz?


Koç Burcu
Egonun krallığına hoş geldiniz! Her şeyi ben bilirim tavrıyla birlikte sürekli en önde olmayı arzu eder. Kadını ya da erkeği fark etmez, ikisi de ukalalık konusunda sınır tanımaz. Anlattıklarına da güven olmaz, çünkü bire on katar.


Boğa Burcu
Burçların en hımbılı üstelik en materyalisti! Hem bedenen, hem de kafa yönünden ağır olabilir. Harekete geçmesi zaman aldığından karşısındaki çıldırtabilir. Boğazına çok düşkündür; dikkat edin sizi bile yiyebilir.


İkizler Burcu
Tatlı dilli bir yılan! Kişilik bölünmesi, döneklik ne ararsanız var. Güzel sözlerle sizi sonsuza kadar oyalayabilir. Fikirleri çok sık değiştiğinden ona güvenerek adım atmanız zordur. Sizi bir kere yakaladı mı bırakmaz, çenesi ile saatlerce esir alabilir.


Yengeç Burcu
Sessiz ve duygusal görünürler ancak o kadar da içten değildirler. Bir işi yapıyor gibi görünüp tembellik yapmaya bayılırlar. Bitmek bilmeyen ruhsal problemlerine ek olarak bazen çok saf davranıp başlarını belaya sokabilirler.


Aslan Burcu
“Küçük dağları ben yarattım” havası hiç geçmez! Kusursuz olduğunu sanır ve çevresindeki her şeyin kusursuz olması için kendisini paralar. Eleştiriyi kaldıramazlar. Despot ve anlayışsız tavırları insanı hayattan soğutur.


Başak Burcu
Soğuk nevaledir. Mesafeli duruşuyla adeta bir ruhsuzluk abidesidir. Konuştuğu zaman sivri diliyle karşısındaki kolay yaralar. Tertip düzen hastası olabilir eğer öyle değilse hayatındaki insanlara müdahale etmeden rahat edemez.


Terazi Burcu
Bir gün öyle bir gün böyle! Davranışlarındaki tutarsızlık “dengesiz” diye anılmasının en önemli sebeplerindendir. Güzellik takıntısı yorucudur. Politik davranışlarıyla nabza göre şerbet vermede ustadır.


Akrep Burcu
Tam bir tiyatrocu! Yüzünüze kıs kıs gülerken arkanızdan ne işler çevirdiğini tahmin bile edemezsiniz. Saçma sapan şeyleri kıskanır aynı zamanda çok da bencildir. Çoğunlukla sizi dinlemez, o an kafası başka bir yerdedir.


Yay Burcu
Geveze, dedikoducu ve patavatsız… Genellikle yeteneksiz insanların bu burçtan çıktığı söylenir. Bazen çok safça davranıp başını belaya sokabilir. Fazla iyimser oluşu ile karşısındakini çıldırtabilir.


Oğlak Burcu
Burçlar kuşağının en pintisi! Maddiyata önem verir. Bazen hislerini ameliyatla aldırmış olabileceğini düşünebilirsiniz. O kadar inatçıdır ki, pire için yorgan yakabilir.


Kova Burcu
Menfaatçi olması en korkunç huyudur. Üstüne üstlük menfaatlerini korumak adına türlü türlü yalan söyler. Neyse ki yalan söylemek konusunda başarısızdır, çoğu zaman yakalanır. İnsanların arkasından konuşmaya bayılır.


Balık Burcu
Hayal dünyasında yaşarlar. Paranoyak tavırlarla herkesin arkalarından iş çevirdiğini düşünebilirler. Çok fazla akıllı oldukları da söylenemez. Saflıkları yüzünden ellerindekileri kaybedebilirler.

Kaynak:Haber Kaynağı