BUNLARI SÖYLEYEN ERDOĞAN BEDELLİ ASKERLİĞİ ONAYLAYACAK MI ?

BUNLARI SÖYLEYEN ERDOĞAN BEDELLİ ASKERLİĞİ ONAYLAYACAK MI ?

Büyük bir kitle tarafından beklenen bedelli askerlik kararının maliyenin kasasında ki deliğin kapatılmasında kullanılacağı söyleniyor.

HÜKÜMET PARAYA SIKIŞINCA

Genel Kurmay ile Hükümet arasında büyük bir uzlaşmazlık konusu olan "Bedelli askerlik" konusunda nihayi karar çıktı. Hükümetin paraya ihtiyacı vergi ve sgk affının ardından "Bedelli Askerlik" kararınıda etkiledi. Askere gitmek istemeyenler 18 bin TL ödeyrek askerlik hizmetini yapmış sayılacaklar. Büyük bir kitle tarafından beklenen bedelli askerlik kararının maliyenin kasasında ki deliğin kapatılmasında kullanılacağı söyleniyor. 

MALİYENİN KARA DELİĞİNİ KAPATMAKTA KULLANILACAK

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "28 yaşından gün almış olan yada 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle 27yaşını doldurmuş olan vatandaşlarımıza bedelli askerlik imkanı getiriliyor. Bu vatandaşlar 18 bin TL ödeme karşılığında askerlik görevlerini yapmış sayacak" dedi.

ERDOĞAN NE DİYECEK

Başbakanlığı döneminde "Bedelli askerlik" için "Fakir yapacak Zengin yapmayacak ben bu sorumluluğu alamam diyen Erdoğan kısa bir süre sonra Bedelli Askerlik yasası çıkarınca ağır eleştirilere maruz kalmıştı. İşte o zaman söyledikleri.

 

 

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı