BÜLENT ERSOY İLE KUZEN ÇIKTI

BÜLENT ERSOY İLE KUZEN ÇIKTI

Türk sanat müziğinin Divası Bülent Ersoy başarılı gazetecinin amca kızı çıktı.

 

Türk sanat müziğinin Divası Bülent Ersoy başarılı gazetecinin amca kızı çıktı.

Magazincilerin sanatçılarla röportaj yaptığı bilinir. Ancak bu sefer bir sanatçı bir magazinci ile röportaj yaparak bir ilke imza attı. Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, yılın en iyi internet gazetecisi ödülünü alan magazinci Funda Erkoç'la kendi haber sitesinde röportaj yaptı.

Erkoç soyadı ile dünyaya gelen ve daha sonra Müjdat Gezen tarafından soyadı Ersoy olarak değiştirilen Bülent Ersoy hakkında ilginç açıklamalar yapan Funda Erkoç, "Bülent Ersoy amca kızıdır. Onun bugünlere geliş hikayesini başından sonuna kadar iyi biliyorum, seversiniz yada sevmezsiniz ama Türkiye’nin Türk sanat müziğine kazandırdığı en iyi seslerinden biridir. Yeri gelir eleştiririm yeri gelir takdir ederim.

Hayatıma ne kazandırdı derseniz hiçbir şey! Ne alıp götürdü derseniz kimi zamanlar üzüntü, çünkü insanımız çok acımasız en yakında sizi gördüklerinde içlerinde ona olan sevgisizliği size yansıtıyorlar. Benim onunla hiçbir ilgim yok ve asla istemem Bülent yardım etti böyle oldu demelerini. Bugüne kadar kendi emeğim ile geldim eğer isteseydim Bülent Ersoy adını kullanıp şimdi çok farklı yerlerde olurdum.

Bakın onu da çok üzdüler canını acıttılar ama yıkamadılar ve şu an ne yapsa haber ve o bir Diva. Dimdik ayakta ve hiçbir zaman yıkılmayacak. O bu ülkede bir çok tabunun yıkılmasına ön ayak olmuştur. Kendi tercihini kabul ettirip, bugün adından saygı ile anılmasını sağladıysa alkışlamak gerekir. Hataları yok mudur vardır tabiî ki her insan gibi ama o bir gerçektir." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı