BÜLENT ARINÇ'IN "ELİ ÖPÜLESİ" DEDİĞİ POLİSLER GÖZALTINA ALINDI

BÜLENT ARINÇ'IN "ELİ ÖPÜLESİ" DEDİĞİ POLİSLER GÖZALTINA ALINDI

Ele geçirilen belgeler, kamyonlar dolusu TSK'ya teslim edildi. O zaman Bülent Arınç, bu polisler için 'eli öpülesi polisler' demişti"açıklama...

ZANLILARIN AVUKATI KONUŞTU

İzmir merkezli olarak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü) soruşturmasında gözaltı alınan 46 kişi arasında yeralan Erkan Değer'in avukatı İsmail Hakkı Küçük açıklama yaptı.

İZMİR'DE CEMAAT BASKINI HABERİMİZ İÇİN

Gözaltındaki kişilerin anayasal düzeni değiştirmeye teşebbüs, terör örgütü kurmak, yönetmek, masum insanlar hakkında sahte delil üretmek, casusluk davası sanıkları hakkında suç delilleri üretmekle suçlandığını anlatan İsmail Hakkı Küçük, “Dosya, polislerin arama yapmadan önce, belgeleri ilgili sanıkların evlerine yerleştirildiği onların asılsız, kumpas delillerle yargılatıldığı iddialarına dayanıyor.

FANTEZİ SORULAR

Hukukçu olarak şunu gördüm. Casusluk davasının delilerini, etkisiz şaibeli hale getirmek için açılmış bir soruşturmaya benziyor. Hukuki açıdan değerlendirmede bulunamayacak kadar basit fantezi gibi sorular yönetiliyor. Hukukçu olarak çok üzüldüm. Yavuz hırsız ev sahibi bastırır misali sanıkların, 'paralel yaptı, bana kumpas kurdu' dediği gibi hukuku ters çevirdiği durumun aynısı var burada.

ELİ ÖPÜLESİ POLİSLER DENİLMİŞTİ

Bu operasyonun bütün belgeleri, dosyası devletin elinde. Ele geçirilen belgeler, kamyonlar dolusu TSK'ya teslim edildi. O zaman Bülent Arınç, bu polisler için 'eli öpülesi polisler' demişti" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı