BÜLENT ARINÇ'IN BU SÖZLERİ ERDOĞAN'I ÇOK KIZDIRACAK

BÜLENT ARINÇ'IN BU SÖZLERİ ERDOĞAN'I ÇOK KIZDIRACAK

AKP Kurucusu ve Eski bakan Bülent Arınç, Manisa'da bir TV'ye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sık sık dile getirdiği "400 vekil verin" sözlerini öne çıkararak şok değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti'nin kurucularından, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Başkalarının yaptığı gibi size '400 vekil verin, şöyle yapacağız böyle yapacağız, başkanlık olmadı da bunlar başımıza geldi..' Ben millettin ne kadar oy vereceğini bilemem; herkese oy dilenciliği yapacak bir insan da değilim ama Manisalılar akıllı insanlardır. Kar ve zararın nerede olduğunu bilirler" dedi. Bülent Arınç'ın bu sözlerinin Erdoğan'ı çok kızdıracağı kesin görünüyor

MENFAATİMİZİN NEREDE OLDUĞUNU BİLMEMİZ LAZIM

Manisa'da yayın yapan Medya TV'de açıklamalarda bulunan Bülent Arınç, "Menfaatimizin nerede olduğunu bilmemiz lazım" dedi. "Ben giderim benden daha iyisi gelir" diyen Arınç, "Ben buna razıyım ama soruyorum bu partilere; "'Biz gelemeyiz, gelsek de bir şey yapamayız' diyorlar. MHP'nin herşeye 'hayır' demesinin nedeninde 'İktidara hazır değilim' vardır. Oysa bizim 2023, 2053, 2071 hedeflerimiz var. Bir siyasi parti seçimden sonraki pazartesi gününü düşünerek iktidar olamaz" diye konuştu.

BURHAN KUZU'NUN SÖYLEDİKLERİ

AKP Burhan Kuzu'nun da dile getirdiği, 'başkanlık sistemi' ve 7 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin söylemlere atıfta bulunan Arınç, "Başkalarının yaptığı gibi size '400 vekil verin, şöyle yapacağız böyle yapacağız, başkanlık olmadı da bunlar başımıza geldi...' Ben millettin ne kadar oy vereceğini bilemem; herkese oy dilenciliği yapacak bir insan da değilim ama Manisalılar akıllı insanlardır. Kar ve zararın nerede olduğunu bilirler" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı