BÜLENT ARINÇ AKP İLE İPLERİ KOPARDI MI?

BÜLENT ARINÇ AKP İLE İPLERİ KOPARDI MI?

Bülent Arınç eski partisi saadet ile birlikte öyle bir organizasyon yaptı ki!

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bugün Sakarya Üniversitesi’nde “Kamu Kurumlarında İsraf ve Önlemesi Yolları” başlıklı konferans verdi. Konferansın arkasından hemen çeşitli yorumlar yapıldı.

AKP'DEN ÇOK ERDOĞAN HEDEFTE

Siyasi kulislerde , "AKP'den umudunu kesen Gül ve Arınç ve ekibi yavaş yavaş eski yuvalarına geri dönüş hazırlığı başlattılar" yorumları yapılmaya başlandı. Arınç'ın seçtiği konu ise sık sık eleştirdiği Erdoğan ve AKP üst yönetiminin israf konuları oldu. Arınç vee Saadet Partisi yönetiminin sık sık Erdoğan'ın sarayını ve diğer lüks harcamalarını gündeme getirmeyi sürdürecekleri sızan haberler arasında.

KİME GÖNDERME YAPTI

Konferansı düzenleyenler Milli Görüşçü ve tarih de 17-25 Aralık haftası olunca konferans, konferansı veren isim ve konu dikkat çekti. Oda Tv'de yer alan habere göre konferansın konusu ve afişi çok manidar.İşte ayrıntılar

İSRAF OLMAZSA VERGİ TOPLAMAYA GEREK OLMAZ

Başbakan Yardımcısı olduğu dönemde "İsrafı engellesek, vergi toplamaya ihtiyaç olmazdı" sözleriyle tartışma yaratan AKP kurucusu Bülent Arınç’ın, konferansı verdiği tarih ve düzenleyen kurum tartışma yarattı.

RECAİ KUTAN DÜZENLEDİ

Bülent Arınç’ın konferansını Ekonomik ve Sosyal Araştırma Merkezi (ESAM) düzenliyor. Milli Görüş’e yakınlığıyla bilinen ESAM’ın genel başkanı ise Saadet Partisi eski Genel Başkanı Recai Kutan.

ESKİ PARTİSİNE GERİ Mİ DÖNÜYOR

Kendi partisine yönelik eleştirileri ile sık sık gündeme gelen Arınç’ın, Milli Görüşçülerle, 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonunun ikinci yılında “Kamu Kurumlarında İsraf” başlıklı konferans vermesi, “Arınç yüzünü yeniden Milli Görüş’e mi dönüyor” ifadeleriyle yorumlandı.

İŞTE O KONFERANSIN ARINÇ HESABINDAN DUYURUSU

bulent-arinc-001.jpg

Eski Milli Görüşçü Bülent Arınç bugün saat 15.00’da Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda konuştu.

İşte Bülent Arınç’ın sosyal medya hesabında konferansla ilgili yaptığı duyuru ve konferansın afişi:

Kaynak:Haber Kaynağı