BU YÜZDEN FUHUŞ YAPTIRIYORUM

BU YÜZDEN FUHUŞ YAPTIRIYORUM

ADANA'da, erkeklere pazarladığı kadınlara evinde fuhuş yaptırdığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 57 yaşındaki Ayten Y., "Oğlum uyuşturucu bağımlısı, para yetiştiremiyorum. Bu yüzden evimi fuhuş için kullandırtıyorum"...

ADANA'da, erkeklere pazarladığı kadınlara evinde fuhuş yaptırdığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 57 yaşındaki Ayten Y., "Oğlum uyuşturucu bağımlısı, para yetiştiremiyorum. Bu yüzden evimi fuhuş için kullandırtıyorum" dedi. Evde arama yapan ekipler, 15 plaka da eroin ele geçirdi.

POLİS TELEFON EDİP KADIN İSTEDİ

Merkez Seyhan İlçesi'nin Kazım Karabekir Mahallesi'nde Ayten Y.'nın evini fuhuş amacıyla kullandırtdığını ve kadın pazarladığını ihbarını alan Ahlak Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Ayten Y.'yi telefonla arayan polis, birlikte olmak için kadın istedi. Kendilerinin başka şehirden geldiğini de söyleyen Ahlak Bürosu polisleri, Ayten Y.'den yer de ayarlamasını istedi. Evinin adresini veren Ayten Y. müşteri gibi hareket eden polisleri, Aysel U. ile buluşturdu. Ahlak Büro Amirliği ekipleri, seri numarası alınmış olan 50 lirayı Aysel U.'ya, evini kullandırtan Ayten Y.'ye de 20 TL verdikten sonra kendilerini tanıttı.

OĞLUM UYUŞTURUCU BAĞIMLISI ÇAREM YOK

Her iki kadın da ekiplerce gözaltına alındı. Evde arama yapan ekipler, 15 plaka da eroin ele geçirdi. Gözaltına alınan Ayten Y. evini fuhuş amaçlı kullandırtmak ve aracılık yapmak suçlarından verdiği ifadesinde, "Oğlum uyuşturucu bağımlısı, para yetiştiremiyorum. Bu yüzden evimi fuhuş için kullandırtıyorum" diye konuştu.

Para karşılığı erkeklerle ilişkiye girmek suçundan ifadesi alınan Ayten U. serbest bırakılırken, Aysel Y. çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı