Bu Vahşet neden? Bunlar Kim? Sonu Nereye Varacak ?

Bu Vahşet neden? Bunlar Kim? Sonu Nereye Varacak ?

BUNLAR KİM ?

Videoyu sosyal medya paylaşıyor. Ve yeni dönmeye başladı. Yine vahşet yine korkunç görüntüler.Belli ki bir yolu kesmiş İslamcı militanlar. Silahlı ve donatılı. Ayaklarında Amerikan askerlerinin giydiği ayakkabıların aynısı var. Yüzleri kapalı. Durdukları tırlardan indirdikleri 3 sivili sorgusuz sualsiz infaz ediyorlar. Savunma imkanı yok, Dur yok durak yok. Karar vermişler ve kurşuna diziyorlar.

ALLAH ADINA YAPILAN İNFAZLAR

Bunları kim silalandırıyor, kim yardım ediyor ? Tekbirler getirerek ve dualar ederek savunmasız insanları öldürmek İslam Hukuku gereği mi?
Bu insanların bakmakla mükellef çocukları yok mu? Dünya nereye gidiyor? Biz neyi seyrediyoruz? Yolu kes, araçları durdur içlerindekini indir yol kenarına diz ve "Allahuekber" de kafalarınavücütlarına rast gele kurşun sık. Silah mı buldun? Sana saldırdılar mı? Ne yaptılar, suçları ne belli değil. "Allahuekber" de ve canı al. Bu vahşeti destekleyen, para sağlayan, kollayan suçlu değil midir. En az onlar kadar vahşi ve eli kanlı değilmidir. Neden bir hiristiyan, diğerine bunu yapmıyor? Bu soruların yanıtlarını izleyen okura bırakıyoruz.