BU TWİTTER SENİ SANDIĞA GÖMER

Twitter’ı kapatacakmışşın,kapatma gerekçen de en az Dünya’ya meydan okuman kadar komik, "Twitter mahkeme kararına uymamış, linkleri kaldırmamış."

Madem tek sorun pornocu bir hesaptı,trollerin spamlayamadı,bize söyleseydin hep birlikte spamlardık.

Twitter’ı kapatmak için bir mahkeme kararı yok, sadece bir Twitter Hesabı’nın engellenmesi kararı var.Sabah Cumhuriyet Başsavcısı'nın yapmış olduğu açıklama da gösteriyor ki, Twitter'ı kapatmaya çalışan Erdoğan ve Erdoğan emrin deki TİB.

Twitter'ın Türkiye'deki trol hesapları kapatma kararının hemen ertesin de senin Twitter'ı kapatmaya çalışma gayretin de manidar.

Öncelikler şunu anlaman lazım, Twitter bir paylaşım sitesi, dosya yükleme sitesi değil, madem içerikten rahatsızsın git dosyayı engelle, ne senin nede ahalinin milyonlarca insanı mağdur edip, özgürlüklerini kısıtlama yetkin yok. Sen yeniliğe, ALO Fatih diyerek kontrol edemediğin her şeye karşısın.

Ama günahtır diye yüz yıl matbaaya karşı çıkmış bir zihniyeti, "ATAMDIR, ECDADIMDIR " diyerek öven senden ve bu zihniyetten zaten başka bir şey de beklenmez.

Senin amacın 17 Aralık günün ’den beri sosyal medya da dolaşan yolsuzluk kayıtlarını ve paylaşılması muhtemel yeni kayıtları engellemek. Ne geleceğini biliyor olman aslında o suçu işlediğinin de bir kanıtı ve kapatmaya çalışma gayretin olsa gerek.

Yoksa bugün Diyarbakır'da olup biten gerçek paralel devletin,teröristlerin şovunun halktan gizlenmesi için gündem değiştirme çaban mı?

Ya da dün Niğde'de askerimizi,polisimizi haince şehit eden teröristlerin,aslında cihadist İSİS üyeleri olduğunun ortaya çıkacak olması mı ?

Ne yaparsan yap artık gündemi sen değil,Türk Halkı belirleyecek.

Dün en sonunda seni savunmaya çalışan elinde kalmış üç, beş yazarı da pes ettirdin. Yandaşların bile; ne olur, hangi devirde yaşıyoruz, bu kadar da olmaz, YUH dedi.
Zaten Dünya’da zedelenmiş olan itibarın, dün geceden itibaren sıfıra indi. Türkiye’de bir dikta rejiminin gün geçtikçe devleti kontrol etmeye başladığını savunan Laik, Cumhuriyet savunucularının tezlerinin Twitter’ı kapatmaya çalışarak doğrulamış oldun. Kendin ettin kendin buldun.

Kapattın da ne oldu, bizleri engelleyebildin mi? Hayır biz gene istediğimiz kadar Twitt attık, düşüncelerimizi senin kısıtlama çabalarına rağmen paylaştık ve paylaşmaya devam edeceğiz.

Ayrıca dün geceden beri AKP trol hesaplarından paylaşılan ve insanları sokaklara çıkması için yapılan çağrılara gelince; emin ol kimse bu provokasyona  alet olmayacak. Kimse sokaklara çıkıp eline koz vermeyecek. Âmâ herkes sandığa gidecek.

Sen twitter’ı kapatmaya uğraş dur görünen anlaşılan kapatmaya çalıştığın Twitter Seni Sandığa Gömecek.

Mwitter’la Geldin TWİTTER İLE GİDECEKSİN.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar