BU SES KAYDI ERDOĞAN'I BİTİRİR

BU SES KAYDI ERDOĞAN'I BİTİRİR

.

 Erdoğan’ın bir ses kaydı daha düştü


Etiler Polis Okulu arazisi ve Bosphorus 360 şirketine ilişkin iddiaları içeren yeni ses kaydı yayımlandı.

Etiler’deki Polis Okulu ve arazisi polis lojmanı yapılması karşılığında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmişti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan değişiklikle de inşaat hakkı 100 bin metrekareye çıkartılıp yükseklik serbest bırakılmıştı.
17 Aralık’ta başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra Etiler’deki arazinin Yasin el Kadı’nın oğlu Muaz Kadı ve işadamı Usame Kutub’un da ortakları arasında bulunduğu bir şirkete, ihalesiz olarak verildiği iddia edilmişti.
İnternete yüklenen ses kayıtlarında Başbakan Erdoğan’ın, Etiler Polis Okulu arazisinin, oğlunun da gizli ortağı olduğu savunulan Bosphorus şirketine devri için, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a emir verdiği yer alıyor. Erdoğan, ses kaydında Kadir Topbaş olduğu iddia edilen kişiyi kastederek ‘Kadir Bey bizzat ilgilenecek’ diyor. Bunun üzerine ‘inşallah’ diyen Usame Kutub, İstanbul’a geldiğinde Başbakan’ı ziyaret etmek istediğini belirtiliyor. İkili tekrar haberleşmek üzere telefonu kapatıyor.

SOSYAL MEDYA YİNE ÇALKALANDI


Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı gazetelerde haber olur olmaz sosyal medya da büyük yankı buldu.
Kullanıcılar verilen ses kaydı linklerine tıklayarak, konuşmaları paylaştılar. İşte O linklerin bulunduğu tweet mesajlarına tıklayarak paylaştılar.

PAYLAŞILAN LİNKLERE TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ