BU OLAYLARDAN SONRA KARADENİZ'E TURİST GİTMEZ

BU OLAYLARDAN SONRA KARADENİZ'E TURİST GİTMEZ

İlk haberimiz Başbakan Erdoğan'ın memleketi Rize'den.

GÜNCELLEME / Rize'nin Derepazarı İlçesi'nde park edilen karavanda 70 yaşındaki Giorgio Bozzo'nun bıçaklanarak öldürülmesi ile ilgili olarak 5 kişi gözaltına alındı.



Türkiye giderek öyle bir hale geliyor ki hergün gazete manşetlerine yansıyan haberlerden vatandaşlar ciddi endişe duyamaya başladı. Güneydoğu'nun neredeyse devlet kolluk güçlerinin kontrolünden çıktığı, terör örgütü organizasyonları ile yollarda ve kentlerde kimlik kontrolü yapıldığı biliniyordu. Şimdi de genellikle sakin ve suç oranının az olduğu Karadeniz bölgesinde de işlerin zıvanadan çıktığı haberleri geliyor. İlk haberimiz Başbakan Erdoğan'ın memleketi Rize'den.

KARADENİZE BİR DAHA TURİST GİDER Mİ?

RİZE'nin Derepazarı İlçesi'nde park edilen karavana üst havalandırma kapağından giren bir kişi İtalyan turist 70 yaşındaki Giorgio Bozzo'yu bıçaklayarak öldürdü, eşini de yaraladı.
Derepazarı İlçesi'ne dün saat 18.00 sıralarında 6 karavanla gelen İtalyan turist kafilesi, bir lokantada akşam yemeği yedikten sonra geceyi geçirmek için otoparka park ettikleri karavanlarına gitti. Saat 02.00 sıralarında karavanlardan birine üstte bulunan havalandırma penceresinden giren bir kişi, İtalyan turist Giorgio Bozzo'yu bıçaklayarak öldürdü, eşini de yaraladıktan sonra kaçtı. Olay, yaralı kadın turistin çığlıkları ile olay ortaya çıktı. Kadın turist Rize Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, saldırganın hırsızlık amacıyla karavana girdiği, içeride bulunanların uyanması üzerine onları bıçakladığı sanılıyor. 

KONVOY ARKADAŞLARI ADLİ TIPTA

060920141411592838007_2.jpg

BİRDE ORDU SKANDALI

ORDU'nun Mesudiye İlçesi'nde 2 yıl önce düzenlenen ve silah şovuna dönüşen şenliğe ait görüntüler sosyal medyada ortaya çıkınca büyük tepki topladı.
Mesudiye İlçesi'ne bağlı Karacaören Köyü'nde 2 yıl önce düzenlenen yaz şenliğinde tabanca ve pompalı av tüfeğiyle kalabalığın ortasında yapılan silah şovunun görüntüleri sosyal medya Facebook'a yüklendi. Sosyal medyada hızla yayılan ve 2 yıl önceki şenlikte çekildiği öğrenilen davul zurna eşliğinde horonların oynandığı şenlikte bir ara silahlarla havaya ateş ediliyor.

Kadınlar ve erkekler tabancayla havaya ateş ederken, tabancaların kuru sıkı ya da gerçek olup olmadığı bilinmiyor. Silah seslerinin hiç susmadığı, paylaşılan 6 dakikalık görüntü izleyenlerin de büyük tepkisini topladı. 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Kaynak:Haber Kaynağı