Bu mu CHP Uzmanı Gökçek ?

Bu mu CHP Uzmanı Gökçek ?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, çarpıcı bir iddiada bulunarak Mustafa Sarıgül'ün CHP Genel Başkanı olacağını iddia etti.


MELİH GÖKÇEK YİNE BOL KESEDEN SALLAMIŞ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Aydın'da katıldığı bir toplantının ardından yine CHP Uzmanı iddiası ile öngörüler de bulundu. Bir türlü tutturamadığı CHP Uzmanı öngörülerine yenisini ekleyen Melih Gökçek, "Seçimlerden sonra Sarıgül CHP nin genel başkanı olacak, bunu Kılıçdaroğlu'da biliyor" CHP tabanının aklını karıştırma oyunlarına bir yenisini ekledi.
Gündem de tutunmak için akla hayale gelmeyecek yollar bulan Gökçek, geçmişte yaptığı CHP tahminlerini tutturamadığını unutmuş, yenilerini icad ediyor. En son konusu ise kulisler de CHP nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı na adaylığı konuşulan, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül.

Kendisine sorulan Sarıgül'ün CHP den İstanbul adaylığı konusunu, anında CHP Genel Başkanlığı konusuna getiren Gökçek, " 
“Mustafa Sarıgül, CHP'den aday yapsınlar ya da yapmasınlar, seçilsin ya da seçilmesin, yerel seçimlerden sonra CHP Genel Başkanı olur. Kılıçdaroğlu da bunu biliyor, isterse iddialaşırım” dedi.

DAHA ÖNCE DE GÜRSEL TEKİN GENEL BAŞKAN OLUR İDDİASIN DA BULUNMUŞTU

CHP uzmanı olduğunu sık sık her yerde söyleyen Melih Gökçek, birlikte Kemal Kılıçdaroğlu ile çıktığı TV programından sonra, Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel başkanlığı konusunu bir türlü içerisine sindirememişti. Her fırsatta CHP ye başka bir genel başkan bulma çabalarına şimdide Sarıgül'ü ekledi.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çin'in Şanghay kentinde  Gürsel Tekin'in CHP'nin başına geçeceğini iddia etmiş, ama tutturamamıştı. 
 15 Kasım 2010 tarihin de  gazetelere yansıyan iddiası ise aynen şöyle.

KILIÇDAROĞLU'NA "GÜLE GÜLE" DENİLECEK İDDASI DA FOS ÇIKTI


Önceki açıklamalarında, kendisi için "Ben CHP uzmanıyım" diyen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Sekreteri Önder Sav arasında bir süre önce yaşanan gerilimin ardından CHP hakkındaki tahminlerinin doğru çıktığını ifade eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye'ye kilometrelerce uzaklıkta bulunduğu Çin'in Şanghay kentinde yine CHP ile ilgili ilginç yorumlarda bulundu. Gökçek, 6-8 ay içinde yeni bir kongrenin yapılarak Kılıçdaroğlu'na "güle güle" denileceğini ileri sürdü"


MELİH GÖKÇEK ARTIK SÜREKLİ ÇUVALLIYOR

İLGİLİ HABERİMİZ İÇİN
     TIKLAYINIZ


Melih Gökçek sadece CHP konusunda ki tahminlerin de değil, büyük iddialar ile ortaya attığı bir çok konuda sürekli çuvallıyor. En son Yurt Gazetesin de çıkan En yaşanabilir Kent Ödülü konusun da Haber Artı Türk 'te yayınlanan belgeler de de kendi sitesinde açıkladığı bilgilerin çelişmesine  de bir açıklama getirmemişti. Belgeler de ki jüri üyesi sayılarını da kendisi tarafından yapılan 2 ayrı açıklamada bir türlü tutturamayan Gökçek, sitemizin tewitter hesabına DM yollayarak haberi yazan Cuma Hikmet'a hakaret ve küfür içerikli DM göndermişti. Gökçek'in tutturamadığı iddiaları sadece CHP ile ilgili değil. 2011 seçimlerinden önce yine bir açıklamasında MHP ile ilgili öne sürdüğü iddia da tutmamıştı.

MHP BARAJI AŞAMAZ İDDİASIN DA BULUNMUŞTU



Gökçek, önümüzdeki seçimlerde AK Parti'nin 3 aşağı 3 yukarı yüzde 50 civarında oy alarak yeniden iktidar olacağını öne sürdü. Gökçek, "CHP, yüzde 23-25 arası bir yere oturacak.
MHP ise yüzde 51 baraj altında kalacak. İki partili bir parlamento düşünüyorum. Kendisini AK Parti'ye yakın hissetmeyenler CHP'de toplanacak. Oradan götürüyor CHP" diye konuştu. 


SARIGÜL İDDİASI

Aydın'da bir sunumda projelerini ve yaptıklarını anlatan Ankara Büyükşehir belediye Başkanı Melih Gökçek sunumun ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gökçek, Aydın'ı, belediyecilik anlamında bir şey kazandırılmamış ve kasabaya dönmüş halde bulduğunu söyledi.

Gökçek, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye geçip geçmeyeceğine ilişkin bir soru üzerine, “Mustafa Sarıgül, CHP'den aday yapsınlar ya da yapmasınlar, seçilsin ya da seçilmesin, yerel seçimlerden sonra CHP Genel Başkanı olur. Kılıçdaroğlu da bunu biliyor, isterse iddialaşırım” dedi.