Bu Melih Gökçek Haberini Okuyun !

Bu Melih Gökçek Haberini Okuyun !

Yaptığı CHP tahminleri bir türlü tutturamayan Melih Gökçek kendisine taktığı CHP uzmanlığını ise kimse ciddiye almıyor.

Ayakkabı mı Alacaksınız ?


MELİH GÖKÇEK GÜNDEMDEN DÜŞÜNCE CHP'YE SAYDIRIYOR



Cuma Hikmet
Sürekli gündemde kalmayı şehvetle seven Ankara Büyükşehir Belediye başkanı eski Anap'lı sonra refahlı, şimdi AKP'li, seçimlerde aday gösterilmez ise hangi partili olacağı meçhul olan Melih Gökçek yine CHP ile ilgili kehanetlerde bulunmaya başladı.Geçtiğimiz CHP kurultayların'da Genel başkanlığa Gürsel Tekin'i Genel başkan olacak deyip tutturamayan Melih Gökçek şu sıralarda Şişli belediye başkanı Mustafa Sarıgül'ü aday göstermeye çalışıyor. Yaptığı CHP tahminleri bir türlü tutturamayan Melih Gökçek kendisine taktığı CHP uzmanlığını ise kimse ciddiye almıyor.

KILIÇDAROĞLU'NA NEDEN SALDIRIYOR

Önceki yerel seçimler öncesi bir TV kanalında karşı karşıya geldiği Kılıçdaroğlu'na karşı milyonlar önünde yenilen Melih Gökçek o acı olayı bir türlü unutamıyor olacak ki, Twitter hesabından da sürekli Kılıçdaroğlu'na küçültücü mesajlar atmaya devam ediyor. Twitter'e ilk hesap açtığında "Onun Annesi Ermeni" bile demekten geri kalmayan Melih Gökçek'in bu hıncının ne zaman kadar devam edeceği merak konusu.

KENDİ SİTESİNDE 2 AYRI BEYANI HABER ARTI TÜRK ORTAYA ÇIKARMIŞTI

Kendisinden başka herkesin yanlış yaptığını düşünen Melih Gökçek'in Yurt Gazetesinin yaptığı Ankara'nın aldığı ödüller haberine çok sinirlenmiş, olaylı bir basın toplantısı düzenlemişti. Toplantıya katılan Yurt Muhabirlerinin sorularıya yanıt vermek yerine, suçlamalarda bulunan Gökçek'in konu ile ilgili Büyükşehir belediyesi sitesinde çelişkili açıklamalar yazdırdığını ise sitemiz bu haberde yayınladığı belgeleri Gökçek'e sormuş ama yanıt alamamıştı . Ardından hırsını alamayan Anakara Büyükşehir Büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek, sitemizin Twitter Hesabına DM atarak bir Belediye Başkanına yakışmayacak şekilde genel yayın yönetmenimize küfür içerikli mesajlar atmıştı.

MELİH GÖKÇEK ANKETİ

Olayın ardından hiç bir tanıtım yada sosyal medya paylaşımı yapmadan Haber Artı Türk'ün düzenlediği bir ankette sorduğumuz  "ANKARA'NIN YAŞANABİLİR KENT ÖDÜLÜ" İDDİALARIN DA KİM DAHA İNANDIRICI ?" sorusuna yanıt veren okurların % 88'i Melih Gökçek'i inandırıcı bulmadığını belirtmişlerdi.

 
İŞTE MELİH GÖKÇEK'İN TÜRKİYE GAZETESİNE VERDİĞİ SÖYLEŞİ'DEN CHP İDDİALARI
 
CHP ilgili doğru ve sağlam kaynaklı bilgiler paylaşıyorsunuz. İlişkileriniz nasıl desem?
 
CHP'liler beni çok severler, ben de onları çok severim. Karşılıklı muhabbetimiz vardır. CHP'nin içinde sayılırım. Çünkü orada çok sayıda dostum vardır. Onlarda yaptığım sohbetlerde aldığım bilgiler bana yetiyor, artıyor bile...
 
 
'CHP'NİN EN KABİLİYETSİZ LİDERİ'
 
Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili eleştirileriniz var.
 
Rabbim Kemal Kılıçdaroğlu'nu, CHP'nin başından eksik etmesin. O orada kaldığı sürece CHP'den ne köy olur ne de kasaba. Kılıçdaroğlu, CHP tarihinin en kabiliyetsiz lideridir ve hatta bu tartışılamaz bile. Kendisi gaf ve pot kralıdır. O sadece insanlara iftira atmayı ve yalan söylemeyi bilir. Arzu eden benim şahsıma ait internet sitesinden izleyebilir. Kılıçdaroğlu, zamanında sayaçlar üzerinden iftira attı bana, "Hadi bakalım cevap ver" dedi. Uğur Dündar'ın proğramında karşı karşıya geldik, ben konuyu açtım, o başka konudan bahsetti. Sorduğum konuya 38 kere gelicem dedi, gelmedi. Ben yüzüne iftiracı olduğunu açıkça söyledim.
 
'İLK KONGREDE SARIGÜL GENEL BAŞKAN'
 
Mustafa Sarıgül ile ilgili öngörüleriniz nedir?
 
Sarıgül CHP'den adımı atar atmaz ister belediye başkan adayı yapsınlar ya da yapmasınlar, ne olursa olsun ilk kongrede Sarıgül Genel Başkandır.