Bu Logo Sosyal Medya'da Çok Tuttu !

Bu Logo Sosyal Medya'da Çok Tuttu !

"AKP İstifa Logosunu" Sosyal medya Çok Tuttu

AKP İSTİFA LOGOSU


Cuma Hikmet

Türkiye'de en çok kullanılan paylaşım sitelerinden olan Facebook ve Twitter sosyal medya sitelerinde bu günlerde yeni bir moda ortaya çıktı. Önce barış süreci, arkasından gündemde hala güncelliğini koruyan Reyhanlı vahşetinin ardından kullanıcılar AKP İstifa logosunu avatarları ile değiştirmeye başladı. Twitter de başlayan bu salgın önce Facebook kullanıcılarına ardından blog sayfalarına kadar ulaştı.

KENDİLERİNİ TAF OLARAK TANITAN GURUP ÖNCÜLÜK EDİYOR

Kendilerine TAF Gurubu adını veren genellikle gençlerin olduğu sosyal medya paylaşımcıları daha öncede bir çok ilginç yöntemler ile tepkilerini dile getirmişlerdi. Tepkilerinin AKP Hükümeti politikalarına demokraitik bir eylem olduğunu yayınladıkları mesajlarda ve twitlerde dile getiren gurup paylaşımcıları sosyal sitelerde herkese profillerinin resim bölmesine" AKP İstifa"  logosunu koymayı öneriyorlar. Aynı gurup daha önce de sosyal medyada kullanıcılara isimlerinin önüne TC rumuzu eklemelerini önermiş ve sosyal medya kullanıcıları tarafından bu öneri bir hayli kullanıcı bulmuştu. Söz konusu gurubun çağrısına uyan başta TGB üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği "AKP İstifa" logosunun kullanılması büyük sayılara ulaşmış görünüyor.

19 MAYIS KUTLAMALARINDA DA KULLANILACAK

AKP İSTİFA logosu kullanan bir çok sosyal medya kullanıcısının yaptığı paylaşımlardan, logonun yarın 19 mayıs kutlamaları sırasında da afişlerde yer alacağı anlaşılıyor..

FACEBOOKTA AKP İSTİFA PAYLAŞIMLARINDAN BİRİ



TWİTTER ADLI SİTEDE AKP İSTİFA TWİTLERİNDEN BAZILARI