BU KEZ TEKİRDAĞ KUMBAĞ SAHİLİ CAN ALDI

BU KEZ TEKİRDAĞ KUMBAĞ SAHİLİ CAN ALDI

İşte ayrıntılar

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi’ne bağlı Kumbağ Sahili’nde serinlemek için 3 arkadaşıyla birlikte denize giren 25 yaşındaki Emre Taştan boğularak hayatını kaybetti.

İstanbul’un Sarıyer İlçesi’nden sabah erken saatlerde ailelerine haber vermeden Kumbağ Sahili’ne gelen Emre Taştan ve 3 arkadaşı dalgalı olmasına aldırış etmeden serinlemek için denize girdi. Kısa süre sonra Taştan dalgalar arasında kaybolurken, paniğe kapılan 3 arkadaşı kıyıya çıkarak jandarma ve sahil güvenliğe haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ve sahil güvenlik ekipleri kıyı şeridini tararken, çağrılan helikopter de arama çalışmalarına destek verdi. Emre Taştan’ın kaybolduğu noktada dalgıçlar arama çalışması yaptı.

YAZLIKÇILAR DA YARDIM ETTİ

Denizde aramalar devam ederken, yazlıkçılar sahile bakan evlerin çatılarından ve camlarından denizde kaybolan Taştan'ı bulmak için dürbünle aramalara yardımcı oldu. Havanın kararmasıyla arama çalışmasına son verildi.

HAMİLE EŞİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Haber verilmesi üzerine Kumbağ Sahili’ne gelen Taştan’ın ailesi ve hamile eşi Ayşenur Taştan ise sinir krizleri geçirdi. Arama çalışmalarını izleyen Ayşenur Taştan, "O yüzme bilir. Onun ayağına kramp girmiştir gelecek o" diyerek gözyaşı döktü. Bir süre sonra fenalaşan Ayşenur Taştan, olay yerinde hazır bekletilen ambulansa alındı. Denizde kaybolan Emre Taştan’ın bulunması için sabah saatlerinde arama kurtarma çalışmalarına yeniden başlanacağı bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı