Bu kadın Putin'in yeni sevgilisi mi

Bu kadın Putin'in yeni sevgilisi mi

Çapkınlıkları ve sevgili skandalları bitmek bilmeyen Rusya devlet Başkanı Putin'in son sevgilisi olduğu ileri sürülen kadınla kameralara yakalanınca İngiltere'de gündem oldu


İngiliz basını, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kısa süre önce ortaya çıkan görüntülerde göze çarpan kadının Putin’in yeni sevgilisi olabileceğini yazdı. 

UYARI ALINCA KAPATTI

Görüntülerde, Putin’in kadının oturduğu aracın arka kapısını açtığı ve aldığı uyarı nedeniyle kapattığı görülüyor.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ortaya çıkan son görüntüleri Putin'in yeni bir sevgilisi olduğu söylentilerini beraberinde getirdi.

HIZLA GERİ KAPATTI

Görüntülerde, kırmızı bir elbisesi bulunan kadının bulunduğu aracın kapısını açmaya çalışan Putin, daha sonra kadının uyarısı üzerine kapıyı hızlı bir şekilde geri kapatıyor.
Putin'in kendisini kameralar nedeniyle uyarıldığı ve kapıyı bu nedenle kapattığı düşünülüyor.

34 YAŞINDA Kİ ATLET ALİNA MI?

Putin'in 34 yaşındaki atlet Alina Kabaeva ile ilişkisi olduğu spekülasyonları bulunuyor. Rus basınında çiftin çocukları bulunduğu da iddia edilmişti.
Putin’in basın sözcüsü Dmitriy Peskov yaptığı açıklamada o kişinin Putin’in korumalarından biri olduğunu yönünde.
TVRAIN’de konuyla ilgili bir görüşmede, kanalın Kremlin muhabiri Anton Jelnov ise Putin’in çok sık direksiyon başına geçtiğini ve güvenlik görevlileriyle şoförün arka koltukta oturduğuna çok sık şahit olduğunu belirtti. 

CEKETİNİ SORMUŞ OLABİLİR

Jelnov yapılan el hareketinin ise Putin’in ceketinin yerini göstermek için olabileceğini çünkü Başkanın bir sonraki karede ceketle görüntülendiğini söyledi.

İlgili Haberler