BU İSTİKLAL MARŞI KLİBİ PAYLAŞIM REKORLARI KIRIYOR

BU İSTİKLAL MARŞI KLİBİ PAYLAŞIM REKORLARI KIRIYOR

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay ve Kaymakam Faruk Erdem de İstiklal Marşı klibinde rol aldı.

KARS’ın Arpaçay İlçesi Kaymakamlığı, İstiklal Marşının kabulünün 94'üncü yılında vatandaşlarla kamu görevlilerine ulusal marşı söyleterek ilginç bir klip hazırladı.

PAYLAŞIM REKORLARI KIRIYOR

Değişik meslek gruplarından memur, muhtar, temizlik işçisi, doktor, hemşire, fırıncı, traktör tamircisi, demirci, çoban, polis, marangoz, imam, taksici, cumhuriyet savcısı, balıkçı ve öğrencilerin yanında Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay ve Kaymakam Faruk Erdem de İstiklal Marşı klibinde rol aldı. İstiklal Marşı şiirinin 10 kıtası, 20 kişi tarafından seslendirildi. Kilipte her meslek sahibi şiirden iki satır okudu.

İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ ANISINA

Kaymakamlık tarafından hazırlanan klip, "Bu video Kars’ın Arpaçay ilçesinde yaşayan vatandaşlar ve kamu görevlileri tarafından İstiklal Marşımızın Kabulünün 94. yılı anısına seslendirilmiştir" sözleriyle başlıyor. "Arpaçaylılar olarak istikbalimiz için canlarını esirgemeyen şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor; bu güzel eseri kaleme alan Mehmet Akif Ersoy’u da bu vesileyle bir kez daha saygıyla anıyoruz" dizeleriyle son buluyor.
Amatör çekimlerle hazırlanan ve sosyal medyada yer alan 2.42 dakikalık klip izleyenlerin büyük ilgisini çekiyor.

İŞTE O KLİP

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı