BU İLLERDE KAR TATİLİ UZATILDI

BU İLLERDE KAR TATİLİ UZATILDI

Yoğun kar yağışı nedeniyle yurdun büyük bölümünde okullar tatil edildi.

Bazı illerde kar tatili bir gün daha uzatıldı. 

aktifhaber.com’un haberine göre; kar tatilini uzatıldığı iller.

ANKARA:

Ankara'da kar yağışı nedeniyle okullar yarın tatil edildi.

BARTIN:

Kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verilen Bartın'da okullar yarın da tatil edildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğün'den yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle merkez ve tüm ilçelerde tüm okullar cuma günü tatil edilmiştir" denildi.

BOLU:

2 günden bu yana ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği Bolu'daki tatil yarını da kapsayacak biçimde uzatıldı.

DENİZLİ:

Olumsuz hava şartları sebebiyle iki ilçede okullar cuma günü de tatil etti. Yapılan yazılı açıklamaya göre Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde, ilk ve orta dereceli okulların yarın da tatil edildiği, eğitim söğretime 12 Ocak 2015 Pazartesi günü başlanacağı bildirildi.

DÜZCE:

Düzce Valiliği yoğun kar yağışı nedeniyle iki gündür okulları tatil ederken, kar yağışının devam etmesi üzerine yarın (cuma) da il genelinde tüm okulları tatil etti.

KIRIKKALE:

İl genelinde özel ve kamuya ait tüm kurum ve kuruluşlarda memur, işçi ve diğer pozisyonlarda çalışan engelli ve hamile vatandaşlar ile Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Özel Rehabilitasyon Merkezleri çalışanları, sağlık problemleri yaşamamaları amacı ile 8- 9.Ocak 2015 tarihlerinde izinli sayılacak. Ayrıca kış şartlarının etkili olması nedeniyle merkeze bağlı belde ve köylerde bulunan okullar ile merkeze bağlı köylerdeki taşımalı eğitim veren okullarda 8- 9 Ocak 2015 tarihlerinde eğitime ara verildiği açıklandı.

NEVŞEHİR:

Kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle anaokulları, ilk ve orta öğretime yarın da ara verilecek. Valilikten yapılan açıklamada bugün, ana okulu, ilk ve orta dereceli okulların yarın da tatil olacağı kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de yarın izinli sayılacak.

ŞIRNAK:

Şırnak merkez ve bağlı köylerde 2 gün okullar tatil edildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı