BU HAREKET KAÇMAZ, KAÇMAMALI DA

Ne yazayım, ne yazayım diye kafamda kurgularken sosyal medya platformu Twitter'da bir tweet gözüme ilişti. Bir bildirim, bir manifesto gibiydi. Heyecan sardı beni birden. Ben severim öyle atraksiyonlu, heyecanlı şeyleri. Merak ettim, okudum hemen.

PARTİLER ÜSTÜ

Adına Atayurt Hareketi denilmiş. Bu hareket de sosyal medyada başlayan diğer hareketler gibi kendini partilerden ayrı, hatta onların üstü tutuyordu. Bir kere buradabenden tam not aldı hemen. Hiçbirimizin mecliste bulunan partilerden memnun olmadığını biliyorum. Buna ben de dahilim. Bu yüzden de partiler üstü hareketleri desteklerim her zaman. Yeter ki bu ülkenin hayrına olsun; insanımızı birleştirici olsun hiç ayırt etmeden.

SİYASİ GÖRÜŞ FARK ETMİYOR

Bu hareket için siyasi görüşünüz fark etmiyor. 'Tam bağımsız, laik, üniter ve sosyal ve hukuk devleti şemsiyesi altında olmak isteyen herkese açık. 'Ay sen CHP'lisin gelemezsin; ay sen sosyalistsin namümkün' havalarında değiller. Ne olursan ol, yeter ki 93 yıl önce Atatürk tarafından kurulan Türkiye Cumhuriyeti için çabala, daha demokratik, daha özgür ve daha huzurlu ve bilimsel ve çağdaş bir ülke olmasını iste. Bu hareket tam sana göre, tam bana göre.

ULUSALCI BİR HAREKET

Hangi partiyi savunursan savun, bir kere mecburen ulusalcı olmak zorundasın. Bu ülkeyi bu hengameden ancak ve ancak ulusal ekonomi ve hareket kurtarır. Bundan eminim. Atatürk'ü kabul etmeyen bir sağ veya sol hareket bu ülkede asla barınamadı. O altı oka uygun olmayan hiçbir parti veya hareket tutunamadı (Gören de beni siyasi uzman sanacak; oysa okuduğum ve analiz ettiklerimden yola çıkarak böyle dedim). Bu yüzden de Atayurt Hareketi'nin bildirimi çok hoşuma gitti. Hemen üye oldum. 

SİZ DE ÜYE OLUN

Her ne kadar dağınık görünsek de aslında zamanı geldiğinde birleşeceğiz. Bu yüzdendir ki bana göre Atayurt Hareketi gibi hareketleri desteklemek gerek. Unutmayalım, damlaya damlaya göl olur. Sayfalarını inceleyin ve aklınıza yatarsa ki eminim ki yatacaktır, hemen atayurthareketi.com adresine gidin ve üye olun. Gün gelecek hep beraber olacağız. Elele verip bu güzel ülkeyi Atatürk'ün hayal ettiği muasır medeniyet seviyesine çıkartacağız. 

 

Hadi ama, bakmayın öyle. Bir dakika bile sürmeyecek bir üyelik süreci var. Hemen üye olun. Çünkü BU HAREKET KAÇMAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar