BU HAFTA VİZYONA GİREN FİLMLER

BU HAFTA VİZYONA GİREN FİLMLER

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler!

Ali Baba ve 7 Cüceler

Oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz filmografisinin hem yazıp hem yönettiği 4. film olma özelliğindeki Ali Baba ve 7 Cüceler'de seyirciyi yine ilginç bir hikaye bekliyor. Filmin oyuncu kadrosunda Yılmaz'a Zafer Algöz, Yosi Mizrahi, Bahtiyar Engin, Çetin Altay, Irina Ivkina eşlik ediyor.Kurt Baskını

Bir çiftçi ve ailesi çiftliklerine saldıran öldürücü güçteki köpeklerle savaşmak zorunda kalırlar. Bu karşılaşma onlar için kanlı ve korkutucu olacaktır. Yönetmenliğini Nick Robertson'ın üstlendiği filmin senaryo koltuğunda Evan Randall Green oturuyor. Korku ve gerilimin haim olduğu Kurt Kapanı filminin başrollerinde Anna Lise Phillips, Jack Campbell, Kieran Thomas McNamara ve Katie Moore yer alıyor.
İçimde Akan Nehir

Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz’ün senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği, İçimde Akan Nehir´de Güleryüz´e, Tuğçe Kazaz, Nursel Köse ve Hasan Kaçan gibi isimler eşlik ediyor. Hazar Kafkas yıllar sonra ağır sağlık sorunlarıyla ve beş parasız olarak döndüğü memleketinde hayatını sorgulamaya başlar. Babasından kalan evin satışıyla yıllardır göremediği oğlunun geleceğini garanti altına alacak ya da ummadığı anda aşkı bulduğu Nehir’in ölmek üzere olan kızının hayatını kurtaracaktır.

Hayal Ülkesi

Danimarka'da doğup büyüyen bir baba, yanına kızını da alarak adeta dünyanın sonundaki bir çöle doğru yolculuğa çıkar. Burası daha önce birçok insanın ulaşmaya çalıştığı, ancak sadece çok az bir kısmının varmayı başarabildiği, medeniyet sınırlarının dışında bir bölgedir. Bu nedenle hem baba hem de kızı bu maceranın zannettikleri kadar kolay olmayacağının farkındadır...Arjantinli yönetmen Lisandro Alonso'nun yönettiği filmin başrollerinde Viggo Mortensen ve Ghita Nørby yer alıyor.

Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi

Çizgi karikatürlerin ve çizgi filmlerin Snoopy uzun bir aradan sonra beyazperdeye üç boyutlu animasyon formatında geri dönüyor.Charlie Brown, en iyi arkadaşı olan Snoopy ile birlikte, Kızıl Baron’a karşı elele veriyor ve ikili bu düşmanı alt etmek amacıyla uzun bir maceraya atılıyor. Filmin yönetmen koltuğundaysa Horton ve Buz Devri: Kıtalar Ayrılıyor filmleriyle, animasyon maratonuna iyiden iyiye ısınan yönetmen Steve Martino yer alıyor. Filmin orijinal seslendirme kadrosunda ise Noah Schnapp, Bill Melendez, Francesca Capaldi isimlerini görmek mümkün...