Bu Gün Duruşma Var O 2 Gün Önce Başsavcıyı Ziyaret Etti ?

Bu Gün Duruşma Var O 2 Gün Önce Başsavcıyı Ziyaret Etti ?

Mehmet Özhaseki'nin Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl’ü ziyaret etmesi kafalarda soru işareti yarattı.


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin yolsuzluk iddiaları sebebiyle açılan davanın duruşmasına az bir süre kala  Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl’ü ziyaret etmesi kafalarda soru işareti yarattı. 
 
Odatv’nin haberine göre, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, Kayseri Belediyesi’ndeki “yolsuzluk” davasının görülmesine 4 gün kala tartışılan bir adım attı.
 
Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile ilgili ortaya atılan rüşvet ve yolsuzluk iddiaları sebebiyle açılan davanın altıncı duruşması 
Kayseri 2′nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek olan davanın 6′ncı duruşmasını izlemek üzere 20′ye yakın CHP’li milletvekili de Kayseri’ye gidecek.

ÖZHASEKİ’DEN BAŞSAVCIYA ZİYARET
 
Ancak dava öncesi gerçekleşen bir ziyaret tartışmalara neden oldu.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, davaya 4 gün kala, yani 1 Mart Cuma günü Kayseri Adliyesi’ne gelerek Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç’a gerçekleştirdiği 15 dakikalık ziyaretin ardından yine Adliye binası içerisinde üçüncü katta bulunan Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ziyaret yaklaşık 45 dakika sürdü.
Görüşmede ne konuşulduğu, merak edilen konulardan biri oldu.