BU FOTOĞRAFLAR ERDOĞAN'IN SARAYINA 320 KİLOMETRE

BU FOTOĞRAFLAR ERDOĞAN'IN SARAYINA 320 KİLOMETRE

Maliyeti ülke ekonomisi zarar görmesin diye açıklanmayan Erdoğan'ın sarayına 320 kilometre uzakta çekilen bu fotoğraflar yürek burkacak cinsten

KAYSERİ’de teyzesi ile birlikte sıfırın altında 11 derecede çöplerdeki kartonları toplayan 7 yaşındaki İsa Davulcu, görenlerin yüreğini sızlattı. Dünyanın dilinden düşürmedi şaşası ile maliyeti Türkiye Ekonomisi için zararlı diye açıklanmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sarayına sadece 320 kilometre uzakta olan Kayseri'de çekilen bu fotoğraflar inanılır gibi değil. Ülkenin artık heryerinden gelen yürek yaralayıcı benzer haberlerden biriside 7 yaşında karton toplayan İsa Davulcu'yu anlatıyor. İşte iç burkan ayrıntılar.

16 YAŞINDA OLAN HALASINA YARDIM EDİYOR

Merkez Kocasinan İlçesi Cumhuriyet Meydanı İstasyon Caddesi üzerinde, 16 yaşındaki Hatice Davulcu, gün içerisinde dondurucu soğukta, yol kenarındaki çöpleri karıştırarak atık malzemeler, karton ve kağıt aradı. Bulduğu kartonları katlayıp yere koyan genç kıza, ağabeyinin oğlu olduğu belirlenen, İsa Davulcu da yardım etti. Halasının çöpten çıkardığı kartonları, 3 tekerlekli arabanın üstündeki çuvallara taşıyan İsa, daha sonra kendisi de çöp kutularını kontrol ederek atık kağıt bulmaya çalıştı.

Gaziosman Paşa Mahallesi'ndeki bir evde yaşayan Hatice Davulcu, üşüdüklerini ancak, bu işi yapmaya mecbur olduklarını ifade etti.

Soğuk havada, teyzesiyle birlikte kağıt toplayan minik çocuk ise, babasının da kağıt topladığını ve ondan oyuncak araba istediğini belirtti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı